kaczynska - opinia (1) uwazam ze doktor korzecka jest bardzo dobrym lekarzem.polecam kazdemu takiego... kaczynska mama Paulinki - opinia (1) kompetentny i sympatyczny lekarz, jedyny pediatra, któremu ufam, na pewno... mama Paulinki Lekarz z charyzmą (1) Znamy od lat i cenimy. Ewa Sadłek
rewelacja (1) Moja Zuzanka przechodziła straszliwy katar z ktorego pani dr skuteczie ją... Agnieszka Lekarz z powolania (1) wspaniała ,doswiadczona lekarka o wielkim sercu dla malych pacjentow inka Pełny profesjonalizm (1) Ogromne doświadczenie,zawsze trafne diagnozy,fachowe porady - pełny... X R E W E L AC J A (1) Pan Dr Folwarski prowadzi naszego synka od samego poczatku to jest od trzech... solaar OBY WIĘCEJ TAKICH LEKARZY!!! (1) DR FOLWARSKI PROWADZI NASZEGO SYNKA OD PRAWIE TRZECH LAT I JESTESMY W 100 %... PACJENT Doktor Korzecka jest homeopatą i lekarzem z intuicją. (1) Pzreraziła mnie poprzednia ocena. Wcale się nie dziwię, że doktor Korzecka... Fokurka Za, za i jeszcze raz za (1) Pani doktor przyjechała na wizytę domową o siedemnastej w sobotę - nie... W. Pędzich jestem bardzo zadowolona (1) potrzebowalam fachowej oceny rozwoju moich ukochanych dziewczynek i... Cytrusowa Wyjatkowa osoba (1) Przemily stosunek do dziecka, wyczerpujace wyjasnienia. Pierwszy raz... Maya z Mama Był to lekarz z powołania (1) żona Gdyby nie charakter... (1) Diagnoza bezbłędna, leczenie skuteczne, ale... Pan Doktor traktuje rodziców... Beata L. Polecam!! (1) Polecam Panią Doktor, ponieważ stawia trafne diagnozy i nie nadużywa... pacjent Polecam! (1) Przemiły lekarz, pomocny w każdej sytuacji. Ma bardzo dobre podejście do... M. Pieczonka REWELACJA (1) Pan Andrzej jest naszym lekarzem rodzinnym od wielu lat i nie wyobrażam... Martyna Tak powinno byc wszedzie! (1) To mi sie podoba, takiego kogos brakowalo mojej coreczce ktora nienawidzi... Ania Sz. fajny pediatra (1) Bezpośrednia i rzeczowa a przy tym bardzo miła. Porady których udzielała... dag. bardzo dobry lekarz (1) spotakłam się z Panią doktor podczas wizyt domowych. Ujęło mnie podejście do... Agnieszka W.