Pełen profesjonalizm!!!! (1) Doktor Folwarski od urodzenia prowadzi moje dziecko. Według mnie to najlepszy... Wiolka rafal - opinia (1) Polecam rafal Zawiodłam się :( (1) Ja bardzo sie zawiodłam !!! Pojechałam do gabinetu z 4 letnim synkiem, który... Wiola
iwona i rafał - opinia (1) troska o dzieci i ich wychowanie wymaga otwartości umysłu a czasami wiele... iwona i rafał Monika - opinia (1) Gorąco Polecam !!!!!!!!!! Monika Wielkie rozczarowanie (1) Po wielu peanach jakie przeczytałam nt. dr Folwarskiego, wyobrażałam sobie... Małgosia betina - opinia (1) Rzeczowy, profesjonalny,lubiący swoich pacjentów, zawsze mogę się zwrócić... betina IDN - opinia (1) Po dwóch spotkaniach z Panią Doktor oceniam bardzo pozytywnie. Skutecznie i... IDN IDN - opinia (1) Pani Doktor przyjmuje prywatnie jako pediatra i jako takiej nie polecam.... IDN mama pacjentów - opinia (1) pani doktor jest swietnym specjalistom zawsze mila i otwarta, kazda diagnoza... mama pacjentów 100% zaufania (1) Świetny lekarz, wspaniała opieka nad dzieckiem, dokładny wywiad i badanie,... Agnieszka Szczepańska Mam 100% zaufania (1) Pani doktor jest świetnym pediatrą, prowadzi moją 8-miesięczną córeczkę od... Agnieszka Szczepańska Polecam (1) Po wielu tygodniach "leczenia", wieloma antybiotykami trafiliśmy do Pana... Lidia Małgorzata Skwarek - opinia (1) Mój syn jest pod stałą opieką endokrynologiczną Pani Dr już od trzech lat. Do... Małgorzata Skwarek rewelacja (1) znakomity lekarz, diagnoza zawsze strzał w 10, bywałam z dziecmi... tumisia rewelacyjny!!! (1) doktor leczy mojego synka od dwóch lat wszelkie decyzje lekarza trafione ,... asia warto (1) Trzy lata temu wyleczyła mojego syna bańkami tabletkami ziołowym i syropem z... Ewa POLECAM (1) Leczyłam u p.doktor moją córkę była wcześniakiem p.doktor jest bardzo... kasia Pani Doktor bardzo mnie zdziwiła (1) Pierwsza wizyta wypadła bardzo dobrze Pani była miła , szczegółowo przebadała... młoda mama Wyjątkowe podejście do pacjenta (1) Super lekarz, rozumie zdenerwowanie rodziców podczas choroby swoich pociech,... AnnaŚ