pediatra z powołaniem (1) Nasza mała od dawna boryka się z problemem kupki.Była już u wielu lekarzy i... mama25 Profesjonalny lekarz z super podejsciem (1) Nasza mala od urodzenia miala problemy z brzuszkiem, Pan doktor poswiecil nam... Monika Rudnicka super (1) bardzo profesjonalnie i rzeczowo, tak powinni pomagać pac jętom lekarze ojciec39
POLECAM!!! (1) Pani doktor jest niesamowitym lekarzem! kierującym się dobrem pacjenta. Będę... mama Filipa ;] (1) Zachorowałem w 2000 roku, Dr. Szumera miała tyle siły i zaparcia by pomóc mi... Rafał K. Gorąco polecam! (1) Pani Doktor ma świetne podejście do dzieci, jest punktualna i badanie... Mała Maja wspaniały lekarz (2) Super rzeczowy, konkretny i życzliwy lekarz, super podejście i do rodziców i... Gosia Polecam gorąco (1) Bardzo dobry pediatra, kompetentny, z bardzo dobrym podejsciem do dzieci i... Jarek W Radek P. - opinia (1) Bardzo miła i konkretna osoba. Pomimo faktu, że to niedziela, walentynki i... Radek P. Gorąco polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani doktor z życiowym m podejściem. Po trafnej... Jola WP Polecam!!! (1) Niezwykle sympatyczna Pani Doktor i bardzo dobre podejście do dziecka. A co... Justyna Pełen profesjonalizm!!! (1) Pani doktor jest świetnym specjalistą, według mnie jest to lekarz, któremu w... Mama Huberta Wspaniały lekarz (1) Rzadko spotyka sie takich ludzi - świetny fachowiec, a równocześnie "super"... Grażyna Bardzo dobrze (1) Pan doktor ratował mnie w roku 2007 tak dobrze, że po trzech latach, gdy... Paweł C. ŚWIETNY LEKARZ (1) POLECAM WSZYSTKIM PANIĄ DOKTOR. TO BARDZO KOMPETENTNA OSOBA. POMOGŁA MI... SYLWIA lekarz z powołania (1) u doktora Turskiego leczę się już od bardzo wielu lat, nigdy się nie... M. Hara Emilia - opinia (1) Przez kilka lat korzystałąm z usług Pana doktora Romualda Rogonia. Jest on... Emilia Cudowna Pani Doktór (1) Gorąco polecam tą niesamowitą osobę. Pomogła mi wyleczyć córkę z zapalenia... aga polemac!!!!! (1) bardzo serdecznie polecam, pani miła, cierpliwa z miłym podejściem do małego... mama zatroskana polecam (1) Szczerze polecam Pania Doktor!! Pani Doktor przeprowadzila dokladne... mama Lenki