Nie jestem zadowolona (1) diagnozy zbyt ogolne, gdyby nie moja dociekliwosc to moglo by to sie skonczyc... Ola Pozytywne zaskoczenie (1) Dr bardzo rzeczowa. Podejście do dziecka podmiotowe, nie przedmiotowe jak... robert bardzo dobry pediatra (1) Pani doktor opiekuje się naszym synkiem od urodzenia. Jest konkretna, ale... rodzice Piotrusia
super (1) Świetna i rzeczowa lekarka. Zawsze gotowa do pomocy. Dokładna i ze świetnym... altea bardzo dobry PEDIATRA (2) Kiedy moje dzieci choruja, z pełnym spokojem powierzam je Pani doktor. Duze... Ela Cirocka Polecam (1) Bardzo trudno jest ocenić fachowość lekarza nie będąc lekarzem. Pani doktor... Barbara Kopczyńska Polecam (1) Polecam pana doktora ponieważ jest świetnym specjalistą. Dokładny, konkretny,... Jola Najuczciwszy lekarz jakiego znam. (1) Doświadczona, empatyczna lekarka. kaja rewelacja (1) Rewelacyjny diagnosta i jeszcze lepszy człowiek.Byłam z synem w dwóch... Alicja lena - opinia (1) Nie zgadzam sie z opinia,że dr Folwarski leczy infekcje wirusowe... lena lekarz oddany sercem dzieciom (1) lekarz oddany sercem dzieciom dudzicka Gorąco polecam (1) Pan doktor fachowo zajął się moim bardzo chorym synkiem. Za co jestem bardzo... mama Tymonka i Miłosza wizyta domowa (1) Wizyta domowa bagatela wcale nie tania.Zdiagnozowane zapalenie płuc,ale... nikita mała fabryczka banknotów 100 zł (1) Godz. 19.30, prywatny "wynajęty" doraźnie gabinet, Doktor umęczona po całym... adela Pani Doktor super!!! Ale Pielęgniarka czy Pani od rejestracji MASAKRA!!! (1) Jezeli chodzi o to w jakim celu sie udaje czyli obsługa medyczna to stawiam... Andrzej ana - opinia (1) Pan doktor prowadził leczenie białaczki mojej córki na oddziale hematologii... ana zombiq - opinia (1) lekarz z olbrzymim bagażem doświadczeń i wiedzą zombiq Aga - opinia (1) Polecam! Pani doktor pomogła mi z problemami skórnymi, z którymi borykałam... Aga Kris - opinia (1) przyjazna poczekalnia w nowym miejscu lokalizacji gabinetu, dokładniejsze... Kris No cóż (1) nie mam zdania - jedni chwalą pod niebiosa inni mają odmienne zdanie - jeżeli... skrat