Dziekuje za pomoc! (1) Pani doktor bardzo elegancka sympatyczna z dobrym podejściem do dzieci.Będę... Mama Milenki Polecamy (1) Profesjonalna i bardzo zaangażowana pediatra z wyjątkową wiedzą medyczną i co... Marta i Bartek, rodzice Kuby serdecznie polecam !!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam wszystkim rodzicom takiego pediatrę.Konkretny,rzeczowy... mama Brunia I Mikołaja
FANTASTYCZNY LEKARZ (1) Możemy z czystym sumieniem polecić Panią Doktor. Lekarz niezwykle... Hania i Maciek Lekarz z powołaniem. (1) Polecam! Synek zdiagnozowany i wyleczony. Bardzo dziękuję. Staś z mamą A Zaufanie (1) Doktor Magdę poznaliśmy krótko po narodzinach naszego synka. Jako młodzi... Ewa Dobry Pediatra (1) Jest doświadczona panią doktor przyjazna dla dzieci świetnie tłumaczy.Polecam... R Lekarz godny polecenia !!!!! (1) Postanowilam napisać ten komentarz gdyż znalazłam kompetentną i przemiłą... Szcześliwa Mama Super lekarz (2) Mojemu synkowi pomógł wielokrotnie za co jestem mu wdzięczna i jak tylko są... aniak Polecam (1) Dr Marek to bardzo kompetentny pediatra. Jest w trakcie specjalizacji z... Nadia pediatra o jakiej marzy każda matka (1) Gorąco polecam. Pani doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci. Zbadała moje... Gosia Ułanowska Perfekcja (1) Z całą odpowiedzialnością polecam dr B. Viraghalmi. Korzystam z jej usług od... Gosia P. Polecamy (1) Wszystkich rodziców dbających o zdrowie swojego dziecka zachęcam do... Ewa i Michal Ania - opinia (1) Pani doktor jest miła, bardzo dobrze się z nią rozmawia. Ma bardzo dobre... Ania Polecam, fachowo w rozsądnej cenie. (1) Jestem zedowolona z jakości usług i ceny, polecam wszystkim. Krystyna Pediatra godny zaufania (1) Pod opieką Pani doktor mam czwórkę dzieci. Jest to lekarz kompetentny,... Joanna C. miła i sympatyczna, ale to niestety nie wystarczy (1) Znajoma poleciła mi panią doktor. Nie powiem, sympatyczna była i to nawet... mieszkanka Sopotu profesjonalny pediatra (1) bardzo profesjonalna wizyta, rozpoznanie ospa i zapalenie oskrzeli, p. doktor... Wioletta Monika - opinia (1) zamówiliśmy wizytę do noworodka. Pani doktor życzliwa i konkretna, jednak... Monika Jest rutyniarzem, a nie lekarzem (1) Pani doktor jest osobą miłą, sympatyczną, kontaktową, ale...to nie wystarczy.... Anna Sz.