SKUTECZNY PEDIATRA I NEFROLOG DZIECIĘCY (1) Pan dr Karpowicz ma ogromna wiedzę, nie naciaga na niepotrzebne kontrolne... mama franciszka t. Nie polecam (1) Niestety nam również nie potrafiła pomóc - tak na prawdę nawet trochę... motylek Świetny fachowiec. (1) Pani Doktor to lekarz ze wspaniałym podejściem do dziecka. Pełen... Piotr i Ola
POLECAM (1) moja corka bala sie lekarzy, jednak dr folwarski jest "czarodziejem", wizyty... dominika Lekarka z powolania (1) Niesamowita osoba, zajela sie naszym dzieckiem bezinteresownie. Lezal na jej... Barbara Pediatra jakiego szukalam :) (1) Pani doktor rzeczywiscie ma odpowiednie podejscie do dzieciaczkow, nawet moja... Beata karolina - opinia (1) Pani Doktor jest rewelacyjna. Posiada niesamowite podejście do dziecka i... karolina Alicja Bałanda (1) Mądra, kompetentna, ogromna wiedza, lekarz z powołania a w dodatku bardzo... Rodzic pedriatra pierwsza klasa (1) pediatra na miarę 21 wieku, tylko panie pielęginiarki odstają trochę mama wdzięczna - opinia (1) Nie zgodzę się, że dla dr bałandy liczą się pieniądze... ja zapomniałam... wdzięczna Rewelacyjna Pani Doktor! (1) Polecam wszystkim, których pociechy często chorują! Zmieniliśmy ostatnio... Kasia bardzo dobry lekarz (1) 1. Nie przyjmuje w fartuchu - dzieciaki często się boją lekarzy w białych... KateZ bardzo fajny lekaż! (2) Byłam u Pani na konsultacji. Mogę powiedzieć że jest to bardzo miła osoba,... Lola nie polecam (1) jak dla mnie to tragedia, potrafi tylko wystawiać skierowania do szpitala nic... pacjent Polecam Panią Doktor! (1) Kompetentna, sympatyczna i punktualna. Widać, że ma duże doświadczenie i... Mama Antosi Opinia (1) Bylem z wizyta u Pani dr.E.Skory i jestem bardzo zadowolony,ze sie tam... Miroslaw Bułhak najlepszy nefrolog (3) z synem szukaliśmy dobrego nefrologa od roku , szukałam na forach pytałam... marta z olsztyna NAJLEPSZY PEDIATRA!!! (1) Witam:) Jeżeli szukacie najlepszego pediatry to z całego serca polecam Panią... Karolina K Lekarz godny zaufania (1) Serdecznie polecam Panią Doktor, poza tym, ze jest bardzo dobrym lekarzem o... Mikulka - mama Ani Bałanda (1) Doktor Bałanda super specjalistą jest niesamowicie fantastyczna lekarz z... Roksi