miła starsza pani z podejściem do dzieci (2) zadbana starsza Pani z dobrym podejściem do dzieci jedyny minus jaki... mama ani Polecam!!! (1) Lekarz z powołania, mój synek go uwielbia:) Dr Marek jest najlepszym pediatrą... Klaudia POLECAM ! (1) Cudowny człowiek, kompetentny lekarz z powołania, nigdy nie odmawia pomocy. mama
Wspanialy fachowiec (1) Pani Doktor jako jedyny lekarz ( a odwiedzilismy juz bardzo wielu)potrafila i... Mariola G Świetny Specjalista (1) Pani Doktor jest rewelacyjna. Posiada niesamowite podejście do dziecka i... Patrycja i Michał Jankowscy Lekarz godny zaufania i polecenia. (1) Od wielu lat ja i moja rodzina korzystamy z usług tego specjalisty.Pan... D.K. Super Lekarz (2) Z pewnością moge polecić Panią doktor jest bardzo miła a czas oczekiwania na... waldi27 POLEMCA (1) Dr Krzysztof Drąg to wspaniały pediatra zawsze przyjmie pacjenta nawet gdy ma... PACJENTKA Profesjonalistka w każdym calu (1) Pani Dr Kozielska prowadziła w dzieciństwie zarówno mnie jak i mojego brata,... Mama 4-letniej Zosi Nonszalancja, lekceważenie i brak pomocy (1) Na dzień dobry założył maseczkę - jest to pierwszy internista którego... kod13 Gorąco polecam! (1) Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla... MK Sviatłana - opinia (1) Zaskakująca pozytywnie jakość rozmowy i porady dotyczącej zastosowania... Sviatłana Dr. Korzecka (1) Jest świetnym specjalistą. Moją młodsza córkę wyleczyła, a mialam tak... Asia Wyjątkowe zaangażowanie (1) Napiszę krótko i na temat: pełen profesjonalizm, zaangażowanie i wiedza. No i... Marta i Martynka rozczarowanie (3) Niestety od 5 lat uczęszczałam do doktor Bałandy i nie byłam zawiedziona do... Kasia ze Straszyna SUPER LEKARZ!!! (1) Z całego serca polecam Panią Doktor - nie dość, że jest przemiłym... Angelika pediatra (2) My niestety się zawiedliśmy na dr B. Poznaliśmy ją na oddziale obserwacyjnym... motylek Pediatra, na którym można polegać (1) Nasza córeczka zachorowała, kiedy miała niespełna 6 tygodni. Przy tak małych... Wizyty domowe Lekarz profesjonalista w 100% (2) POLECAM PANIĄ DOKTOR. JEST LEKARZEM NAPRAWDĘ Z POWOŁANIA. ZAWSZE MA CZAS DLA... ROBERT Sumienny, wspaniały pediatra (1) Pani doktor prowadzi moją córcię już przez 6 lat i jestem bardzo zadowolona.... mama Marty S.