jestem na tak (1) poprosiłam pana doktora o wizytę w ostatnia sobotę, 5 września z powodu... iza chylewska szybko i super (1) wczoraj był u mnie Pan Doktor z powodu wysypki na skórze pleców. wcześniej... aleksander z. Nie polecam. (1) Bardzo odradzam tego lekarza. Miałem z nim styczność, był bardzo nieuprzejmy,... TomekS
Bardzo dobry lekarz! (1) Doktor Pociecha to lekarz z powołania i wspaniały człowiek! Trafiłam do... Mama Frania Polecam (1) U dr Marka byłam na konsultacji z nastolatkiem. Fantastyczne podejście do... Magda Bardzo polecam! (1) Pani doktor przyjechała jeszcze tego samego dnia. Bardzo miła, delikatna, z... Gosia Skutecznie (1) Byłam z dzieckiem dwa razy i skutecznie rozwiązaliśmy problem ;)... Beata bardzo polecam (1) Pani doktor jest bardzo dokładna, badanie przeprowadza bardzo sprawnie , co... kat polecam (1) lekarz o miłej aparycji i z podejściem do dzieci. zleca szereg badań zanim... Daria nie polecam (1) NIE POLECAM Byłam na wizycie w przychodni, a nie prywatnie, ale nie polecam.... xyz ML - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, z dużą wiedzą i różnymi pomysłami na leczenie. Zawsze... ML Najlepszy pediatra jakiego znam (1) Pani Doktor nigdy się nie pomyliła jeśli chodzi o diagnozę. Trafnie... Mama Wyjątkowy Lekarz (1) Jestem mamą dwójki dzieci w wieku 16 i 6 lat. Córka i syn mieli róznych... Angelika Nie polecam (13) pani doktor odradziła mi szczepienie dziecka, co jest niezgodne z... Magda Świetna Pani lekarz (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Doktor Skóry!!! Jest zawsze kompetentna... Karolina Wspaniały lekarz.... (1) Bardzo nam pomógł, skierował leczenie na dobry tor. Mówiąć krótko - lekarz z... Ann gosc - opinia (4) Jedno wielkie nieporozumienie. Brak jakichkolwiek kompetencji i wiedzy,... gosc polecam (1) nasza córcia uwielbia doktora. jestesmy bardzo zadowoleni z jego podejscia,... marta marek anna gaj - opinia (1) 2 dni temu poprosiłem dr Szubke do domu. od 2 tygodni leczyłem sie... anna gaj PEDIATRA Z POWOŁANIA (1) Pani Doktor jest niezwykle ciepłą i życzliwą osobą. Korzystaliśmy z jej... Natalia