WSPANIAŁY LEKARZ (1) Po wielu doświadczeniach z wizytami u pediatrów w końcu spotkałam lekarza... Mama Szczerze polecam w imieniu swoim i małej pacjentki (1) Pani doktor za każdym razem podchodzi do badania w sposób fachowy i pełen... Lidia Gorąco polecam Panią Doktor. (1) Gorąco polecam Panią Doktor. Wykazuje się duża wiedzą kliniczną i poradzi... Adam O
nie polecam (1) hmm cóż do najmilszych ta Pani nie należy i gdyby nie to, że zależało mi... gosc Brrr (1) godzina oczekiwania w poczekalni z chorym dzieckiem, doktor bardzo nie miła,... Magda wredna i nieprzyjemna kobieta (1) "Pani doktor" zatrzymała się w czasach prl\'u razem ze swoim... Paulina Bardzo dobry Lekarz (1) Godny polecenia lekarz ratuje nas z opresji już nie pierwszy raz Elżbieta Nie polecam (1) Lekarz bardzo nie przyjemny nastawiony na to ze pacjent przychodzi z nic nie... Maciej Gastrolog (1) Polecam w 100% nie musiałam zbyt długo czekać z synkiem bardzo nam pomógł... Liliana Najdziwniejsza wizyta (1) Dwa razy byłem u doktora z bólem gardła. Wpierw twierdził że nie ma powodów... Mat Polecam Panią Doktor (1) Szukaliśmy w poniedziałek, w godzinach okołopołudniowych przez ponad 2... Joanna nie dla tego lekarza (3) skoro musi sam sobie nabijac opinie. Panie doktorze wyswietla sie IP... ja Nie polecam-podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami (2) Podobnie jak w poprzednich komentarzach, w moim przypadku lekarz odmówił... Marta NIE POLECAM, wizyta w centrum Medicover w Gdańsku (3) pan doktor jest arogancki, nieuprzejmy, nie pomógł mi w rozwiązaniu moich... pacjentka medicover Polecam (1) Pani Doktor bardzo uprzejma, spokojna i sympatyczna. Szczegółowo wypytała o... Karolina Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz z ogromnym doświadczeniem, bardzo dobre podejście do... Maria Czlowiek z sercem (1) Pani doktor naprawde angazuje sie w pomoc malemu czlowiekowi, widac, ze to... milena polecam w nagłych przypadkach (1) Witam, mam przyjemność korzystać z pomocy doktora, już któryś raz w ciągu 2... Dorota Wspaniały lekarz oraz człowiek!!!! (1) Pani Doktor to przede wszystkim wspaniały lekarz ale co równie ważne to... Paula Cudowna Pani Dr (1) Bardzo fajna z ogromna wiedza Pani Doktor. Pomogla nam bardzo. Angel