Nie polecam (1) Bez podejścia do dwumiesiecznego dziecka ktore podczas bardzo gwałtownych... Anna Świetny diagnosta (1) To doskonałe p.doktor.Wykryla u mnie helicobacter w żołądku czego inni... Dorota Polecam! (1) Pani Doktor ze świetnym podejściem do dzieci. Bardzo zaangażowana. Trafna... Mag
NAJLEPSZY (1) NAJLEPSZY PEDIATRA na jakiego mogliśmy trafic. Zajmuje się moimi córkami od... Dominika Konkretny specjalista (1) Świetna obsługa i wyrozumiałość. Dziękuję za wspaniałe podejście do zagadnienia. TomS Mama oli (1) Najlepsza pani doktor jaka można sobie wymazyc Konkretną znam Panią doktor 16... Nie polecam (1) Dr przeprowadziła wizytę patronażową w 5 min, niedokładnie, szybko, nie... malajaa Lekarz z powołania (1) Moja córka jest pod opieką lekarską Pani Doktor od dwóch lat. Za każdym razem... M. Lekarz godny polecenia (1) Genialny lekarz!!!! Bardzo polecam!!!! Poświęca pacjentowi 40 min do godziny... pacjenta Raz skorzystaliśmy Ale więcej już nie (1) Wizyta w weekend, po 4 godz lekarz w domu. Po przedstawionych objawach które... Mama Najlepsza Pani Doktor (1) Dla mnie najlepsza Pani doktor jaką spotkałam. Synek wymagał konsultacji... Patrycja Polecam (1) Pierwszy raz w życiu trafiłam na tak rewelacyjnego lekarza! I nie chodzi tu... mama Filipa Bezkonkurencyjna (1) Pragmatyczne podejście Nigdy się nie zawiodłem Polecam amule Polecam!!! (1) Pani doktor bardzo szybko złapała kontakt z moja córka, pierwszy raz tak... Magda Polecam. Moja opinia. (1) Świetny homeopata. Pani doktor wnikliwa, patrzy na pacjenta całościowo.... A. Polecam wizyty domowe tego pediatry. (1) Korzystaliśmy z usług Pani doktor, kiedy nasza córeczka miał rotawirusa.... Władek Goraco polecam! (1) Fajne podejście do dziecka, fachowa opieka, szybka diagnoza i przede... maciek Gorąco polecam (1) Pani doktor, fachowa, miła i życzliwa. Super podejście do mojej córki,... Agnieszka Pomorska Polecam ! (1) Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Córka pomimo złego samopoczucia szybko... Paula polecam (1) Wizyta u pani doktor długo pozostanie w pamięci.Od dłuższego czasu szukaliśmy... hanna