Były pacjent - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam - lekarz, który zbywa pacjenta nie jest najlepszym... Były pacjent Marta - opinia (1) Wspaniale podejscie bardzo dobre rzetelne informacje, polecam Marta Tomek - opinia (1) Pobyt weekendowy na badaniach na oddziale, razem z rodzicem. Lekarze bardzo... Tomek
Katarzyna - opinia (1) Bardzo kompetentna pani doktor, do tego bardzo sympatyczna, dzieci ją lubią.... Katarzyna Dorota - opinia (1) Serdecznie polecam. Pani doktor z super podejściem. Mila, rzeczowa, moje... Dorota MaBi - opinia (1) Pani Doktor przez kilkanaście lat do dorosłości leczyła naszą Córkę... MaBi M. - opinia (1) Pani Doktor jest bardzo wnikliwa, rozważna, wszechstronna. Zajmowała się... M. AC - opinia (1) Polecam pania doktor najlepsza na świecie. AC Damian - opinia (1) Dzień dobry, do Pani Pauliny trafiliśmy z gorączką 39,5 C na oddział... Damian Monika - opinia (1) Korzystaliśmy z pomocy Pani Dokor wówczas, kiedy nasza pediatra była na... Monika Karolina - opinia (1) Pani Doktor bardzo miła i rzeczowa. Nie była to wizyta na ilość ale z... Karolina rw - opinia (1) Pan bardzo bezczelny i obcesowy. Wizyta miała odbyć się w ramach pakietu w... rw Ras - opinia (1) Swietny lekarz. Duza wiedza. Godny polecenia, zawsze doradzi i nie naciaga. Ras Jolanta Sz. - opinia (2) Jestem zachwycona Panią doktor Pielaszkiewicz, profesjonalna i ma świetny... Jolanta Sz. Anna M. - opinia (1) Polecam!!! Pani doktor z podejściem do dzieci. Bardzo zaangażowana, dokładnie... Anna M. mjr - opinia (2) Wiedza. Doświadczenie. Praktyka. Fachowiec. mjr Aaagata - opinia (1) Najlepszy, mam zaufanie tylko do dr Tomaszka. Przede wszystkim ma szeroką... Aaagata Jan Nowak - opinia (1) Po prostu dobry doktor, bez dwóch zdań! Jan Nowak Michal - opinia (2) Przyszedlem na wizytę z 18 miesięczną córką do doktora do przychodni NZOZ... Michal Ewelina D - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Konkretna, z dużą wiedzą i... Ewelina D