Piąty Bieg

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Mikołaj - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w gdańsku. Z całego serca mogę polecić instruktora... Mikołaj Emilia - ocena (1) Właśnie odebrałam medal za ukończony kurs prawa jazdy i mogę szczerze polecić... Emilia Łr - ocena (1) Polecam swietna szkola Łr
Aga - ocena (1) zdałam za 1 razem, prawie każdy zdaje za 1 razem po szkole 5bieg Aga Sławek - ocena (1) Moim instruktorem był Pan Sławek. Dzięki jego wiedzy, doświadczeniu i poradom... Sławek Asia :) - ocena (1) Zapisałam się a kurs z polecenia koleżanki i polecam wszystkim. Kurs... Asia :) Aleksandra Szarejko - ocena (1) Bardzo polecam :) Aleksandra Szarejko Joanna Gałązka - ocena (1) Ciut z rozsadku, ciut z wyrachowania z czystym sercem polecam Szkole 5 bieg a... Joanna Gałązka Katarzyna - ocena (1) Witam serdecznie!! Wspomnienia ️ Dziś mija 2 miesiąc i 17 dni odkąd zdałam za... Katarzyna Ola - opinia (2) Bardzo polecam szkółkę! Zapisując się na kurs szłam z zerowym doświadczeniem... Ola Kamila - opinia (1) Polecam każdemu, OSK Piąty Bieg! Szczególne podziękowanie kieruje do Mikołaja... Kamila Ania - opinia (1) Szczerze polecam. Wszystko super zorganizowanie. Miałam przyjemność byc... Ania Ania F. - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Wspaniała kadra instruktorów. Profesjonalizm pod... Ania F. Piotr Ż. - opinia (1) Powiem w skrócie - najlepsza szkoła z najdoskonalszymi instruktorami w... Piotr Ż. Nora - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze Szkoły Jazdy Piąty Bieg! Szybko załatwia pilne... Nora Olga - opinia (1) Szkółkę poleciła mi przyjaciółka, sama dzisiaj też mogę z czystym sumieniem... Olga Katarzyna - opinia (1) Gorąco polecam !! Trafiłam do instruktora Pana Patryka po kilku nie zdanych... Katarzyna Julia Giniewicz - opinia (1) Bardzo polecam ️ Przyszłam do "Piątegu Biegu" po bardzo stresujących jazdach... Julia Giniewicz Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam Piąty bieg. Zajęcia teoretyczne super prowadzone przez... Patrycja Agata - opinia (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Korzystałam z dodatkowych godzin po bardzo... Agata