Polecam (1) Dbałość o poziom nauczania przy zachowaniu przyjaznej atmosfery. Z roku na... Ania ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pierwsza Społeczna Szkoła Podstawowa to nie tylko miła atmosfera, ale i... Małgorzata Polecam szkołę (1) Witam serdecznie, Polecam PSSP. Szkoła moim zdaniem prezentuje wysoki poziom... mama
nie polecam (3) Zrezygnowałem ze szkoły dla mojego dziecka w 2006 roku. Szkoda słów. Ciasno,... Mysza zerowy poziom nauczania (1) Zrezygnowaliśmy z tej szkoły, i całe szczęście. Odradzam ją wszystkim... Milena Szkoła jak dom (1) Jestem mama trójki dzieci, najstarsza córka jest już w pierwszej klasie... ŚLIWKA POLECAM (1) Mając doświadczenia z innych szkół, jesteśmy zadowoleni, że umieściliśmy... rodzice nauczanie to nie tlko atmosfera.... (1) Dobra atmosfera w szkole to jednak nie wszystko. Nauczycielki sa faktycznie... Sabina Najlepsze rozwiązanie (1) Ponoć proste rozwiązania są najlepsze, i tak właśnie jest w przypadku PSSP w... Radek K. BARDZO DOBRA SZKOŁA - POLECAM!! (1) Do PSSP moja córka uczęszczała w klasie V i VI. Szkoła ma bardzo miłą... Dominika Olbrzymi PLUS za dobra atmosfere (1) Jako mama zerówkowicza polecam innym mamom - nie jest slicznie i czysciutko... sylwia