Dołączę do gry (1) Witam. Chętnie dołączę do gry w piłkę na hali lub przykrytym orliku. Od... Marcin Szukam 1-2 ludzi Cotygodniowe granie Gdańsk Przymorze środa 20-21.30 (1) Witam. Szukam chętnych do gry w piłkę nożną na przykrytym Orliku. Gra w... Maly_Nicki Piłka nożna dla dziewczynek - trening otwarty (2) Dziewczęca Akademia Piłkarska Mewa Gdańsk zaprasza wszystkie chętne... Dziewczęca Akademia Piłkarska
Poszukiwanie Ludzi do Gry w piłkę Nożną w soboty 12-14 (3) Darmowa gra w pilke przyjdź pograj za Free ... Jack Piłka halowa (1) Szukamy chętnych gramy rekreacyjnie na sali w Kosakowie piątki 19:00 - 21:00... ortek Szukam... (1) Szukam ekipy do gry na terenie Gdyni lub Rumii od poniedziałku do czwartku. Marcin granie gdynia 1-2 osob (9) Szukamy 1-2 osób stałych do gierek gramy w pon i piątki o 20-22 na orliku na... maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Piłka nożna / cotygodniowa rano / Gdynia (1) Cześć, szukam osób które byłyby zainteresowane raz w tygodniu rano (sobota... Piotr Orlik pod balonem (4) Witam.szukamy 2 osob na dzisiaj .Gdynia ul.morska 48... Marcin Pogram w piłkę - dołączę do drużyny (1) Cześć, Dołączę do jakiejś grupki, która regularnie spotyka się na grę... Tom Szukam boiska do porannych treningów (1) Szukam w Gdańsku boiska, które jest dostępne codziennie w godzinach porannych... Adam Gdansk - chetny do gry (3) Jestem chetny do gry na orliku, 30lat, poziom średni. Chętnie dołączę do... Paweł Piłka nożna-orlik (9) Zapraszam chętnych do grania na orliku . Gdańsk ul. Głęboka 11 liceum nr 6... Chętnie dołączę do nl6 (3) Szukam jakieś drużyny, której brakuje grajków i poszukują zawodników. Mam 22... ckm KS Banino (2) Zapraszamy chętnych na treningi... wtorek 18-20. Kontakt do nas @KSBanino KS Banino Piłka nożna/ koszykówka Chylonia (1) Cześć i czołem. Jeśli masz ochotę pograć w piłkę nożną lub koszykówkę... Tomek Piłka nożna- szukam ekipy do regularnej gry (1) Jeżeli szukacie osoby do regularnej gry na terenie Trójmiasta, to proszę o... sylwek5064 Piłka halowa dla seniora w Chyloni (2) Wiek 44 lata. Jest możliwość przyłączenia się do jakiejś grupy w okolicy? Szczur Piłka nożna - Szukam ludzi chętnych do rekreacyjnego grania (1) Cześć, niedawno przeprowadziłem się w tę okolicę i szukamy wraz z kolegą... Krzysiek Dzisiaj Gdynia ul.Morska 79 (1) Witam,szukamy 2 osób na piłkę pod Balonem ,Gdynia Grabówek w...