ARKA Gdynia - Sandecja (1) W sobotę 25 listopada 2017 ARKA Gdynia zagra z Sandecją co to za klub? Z... saral Bramkarz do nl6 (1) Witam serdecznie. Poszukuje bramkarza który by chciał grać w amatorskiej... Matson Chętny do gry w piłkę nożna orlik/hala (także do Ligi Amatorskiej) (2) Chętnie pogram w piłkę nożną amatorsko orlik/hala w Gdańsku, najlepiej Zaspa... Krystian
Chętni do gry w nogę na orliku Madalińskiego jutro (Chełm, 12.10 g. 20) (1) Cześć. Szukam 5 osób do gry w nogę na orliku na końcu Madalińskiego (Chełm).... Rafał Boisko - zagłosuj na projekt nr 17 Chełm (1) Mam prośbę o zagłosowanie na mój projekt do budżetu obywatelskiego nr 17... Ania Gdynia, Karwiny, Zespół Szkół nr 10 (6) Szukamy chętnych na piłeczkę w Zespole Szkół nr 10 w Gdyni. Będziemy grać w... bacek Dania-Polska (1) Najgorszy mecz Polaków w historii i najlepszy Duńczyków. .. Birdu966 Dania-Polska (1) Wstyd i zazenowanie.to nawet nie była amatorka.brak słów hańba wstyd.Sisco... Birdu966 Poszukiwany bramkarz, liga Obudź Nadzieję (1) Drużyna zaczynająca 19 sezon w lidze Salos (obecnie "Obudź Nadzieję)... Konrad piłka sopot (1) Chętnie dołącze do reguralnie grającej druzyny w Sopocie nr 501785051 Admin123 Chętny do gry w piłkę nożną (1) Chętnie pogram w piłkę nożną orlik/hala w Gdańsku, najlepiej Chełm i okolice.... Mateusz chetny do gry na Żabiance (1) Jestem chętny do gry na stale, na terenie Zabianki b-klasa (2) szukamy bramkarzy i obrońców do gry w b-klasie ktoś chętny pisać... PIłka nożna/Orlik (2) Witam. Mamy regularnie grającą drużynę kilka razy w tygodniu. Zgrana ekipa i... fotouczniak Gramy poniedziałki i piątki 20-22 Gdynia pogórze (1) Gramy poniedziałki i piątki 20-22 szukamy osób,które będą przychodziły... Pogram na orliku/hali (1) Witam, po kilkuletniej przerwie chce wrócić do regularnej gry w piłkę ;)... WsS Gdzie obejrzę mecz Polska - Rumunia? (1) Witam Jaki polecacie pub/bar gdzie bedzie transmisja z meczu Polski?... Rdkkk Mecz Polska-Rumunia (3) Witam. Gdzie w trojmiescie mozna obejrzec mecz polska rumunia? Na placu... luk Footgolf (2) Hej, ostatnio byliśmy na majówce w Przywidzu i tam powstało teraz takie pole... Pogram w piłkę - Gdańsk/Sopot (1) Cześć, chętnie dołączę do jakiejś ekipy z Sopotu lub Gdańska (najlepiej... kosa