Najlepsza pizza w Gdańsku (1) Uwielbiam ten lokal. Pizza smakuje tutaj lepiej niż w sieciówkach i widać, że... xyz Polecam (2) Jedyny minus to fakt, że minimalna wartość zamówienia prze dowozie domowym to... Ula Niezmiennie dobra. (2) Od lat nic sie nie zmienia! Jak zawsze dobra pizza z odpowiednio wyważoną... Misiek
miholpp - opinia (1) Właśnie takiej domowej pizzy studentom potrzeba :D Super obsługa, szybko... miholpp bardzo dobra pizza (2) Profesjonalna obsługa przez telefon, atrakcyjne menu, szybka dostawa około 30... em Doskonała obsługa, doskonała pizza! (3) Zawsze doskonała pizza, zawsze miła obsługa. Pizza zawsze dociera gorąca,... Ziuta Rewelacja !!! (1) Pizza jest naprawdę bardzo smaczna. Jedna z najlepszych pizzerii w Gdańsku.... Paula ...pogorszyło się ...a szkoda. A było tak smacznie. (2) Jestem stałym klientem od lat ...może z przyzwyczajenia a może po prostu z... Paweł Szybko, smacznie (1) Zamówiłam dziś ok 15, przyszła szybciutko (< 40min) jak na taką porę i... KaroMaro Super pizza! (1) Pizza jest baaardzo baaaardzo smaczna!! Czekaliśmy tylko 20min. Pare miesięcy... Ania rewelacja! (1) Pizza genialna! Obsługa bardzo sympatyczna. Bardzo miłe i przyjazne miejsce,... Ola PYSZNIE I MIŁO (1) Pizza przepyszna!Już dawno nie jadłam tak wspaniałego ciasta! Świeże... Małgosia Świetna pizza! (1) Świetna pizza - świeże składniki, które doskonale widać na pizzy, dobry ser... Karol zawsze pysznie... (2) Czy to w lokalu czy na wynos zawsze pysznie! Porcje w tej cenie są naprawdę... po sąsiedzku Przepyszna pizza z tunczykiem własna (1) Polecam pizze w tej pizzerni pizza bardzo smaczna lokal bardzo zadbany i miło... Angelika Wyśmienite dania obiadowe (1) Dania obiadowe są przepysznie. W szczególności polecam grillowaną pierś z... Daniel sympatyczny lokal :) (1) zacznę od tego, że do ósemki zaszliśmy z narzeczonym przez przypadek. lokal... Alicja Wszystko bajka gdyby nie... (1) ...Pani za barem. Zamowiłem pizze bolognese big (duża się teraz nazywa chyba)... Misiek POLECAM (1) Smacznie. Ceny przystępne. Zróżnicowane menu. Polecam! Aga Bar godny polecenia (1) Miły wystrój, kameralny lokal, stosunkowo bogata karta dań. Mimo pełnej sali... Tom