fajna knajpka (1) jedzonko fajne, a i dziewczyne mozna zaprosic ... miejsce z klimacikiem,... Oskar Smaczne jedzenie w przystępnej cenie, polecam (1) Cafe Ósemka to fajny i klimatyczny lokal w dobrym położeniu. Można spokojnie... malania najgorsza pizza, jaka kiedykolwiek jadłam (2) pizza okropna - ciasto twarde, składniki marnej jakości, ser bez smaku, tania... marika
Skandalicznie długi czas oczekiwania i skandaliczn obsługa klienta (2) Szanowni Państwo, dotychczas wielokrotnie gościłem u Państwa na obiadach,... Andrzej Skiba Byłem, jadłem i prędko nie zajdę (2) Zaszedłem do Ósemki na zasadzie "jem w pierwszej napotkanej knajpie bo padnę... ml Tragedia (3) Zamówione pizze przyjechały niezwykle szybko. Tak szybko, że najwyraźniej... Radek Maćkowski pizza (2) Jesli chodzi o pizze to bardzo słaba. Nie polecam. Salami na pizzy paskudne! nata Nie polecam (2) Lepiej smakuje pizza z biedronki gustaw Bardzo miła i kameralna pizzeria w dobrym miejscu (1) Odwiedzam ten lokal od parunastu lat i nic się nie zmienia w dobrym sensie.... Kaszek słabo (1) No pierwsze zamowienie i sie zawiodlem. sklad pizzy : krewetki, malze, krab,... eniGGma lokal godny polecenia! (1) bardzo smaczne i świeże ciasto od pizzy, przystępne ceny, obsługa zawsze miła... A. jedna z gorszych (1) Zamawialiśmy trzy pizze. Oferta na stronie słaba i nieciekawa, ale można za... Sylwia Najlepsza w Gdańsku (2) Jeśli mieszka się w rejonie, gdzie Ósemka jest w stanie dowieźć pizzę, to nie... p. Rafał Nieuprzejma obsługa (2) Byłem stałym klientem i nigdy nie miąłem problemów z tą pizzerią, dopóki do... Mateusz Polecam! (1) Są różne pizzerie w całym trójmieście. Stwierdziłem, że spróbuję wszystkich.... S kożystam od wielu lat z różną częstotliwością (1) Ogólnie jedna z lepszych pizzerii we Wrzeszczu. Również jak jeden z... Robert kożystam od wielu lat z różną częstotliwością (1) Ogólnie jedna z lepszych pizzerii we Wrzeszczu. Również jak jeden z... Robert solidna pizza (1) smaczna i klimat bardzo fajny vito Bardzo słaba (1) Pierwszy raz zamawiałem pizze z Ósemki i się zawiodłem. Obsługa i czas dowozu... Michał Super! (2) Pizza w pizzerii "Ósemka" jest zawsze pyszna! Dodatkowo mają tam super sos... Paulix