Najlepsza pizzeria w okolicy (1) Najlepsza pizzeria w okolicy, definitywnie. Już od jakiegoś czasu w zasadzie... Zjadacz pizzy "8" nigdy nas nie zawiodła (1) Razem z mężem jesteśmy wiernymi klientami "8" jeszcze z czasów studenckich.... Kasia pychota (1) pychota karola
Pozytyw (1) Generalnie większość pozytywów. Za bardzo wolę nie polecać, ale z czystego... Maszka A dla mnie super! (1) Od dawna jemy z mężem w Ósemce i jak zawsze jesteśmy mega zadowoleni. W... B.B Totalnie nieporozumienie. (2) Kiedyś bywałem w tej pizzeri, byłem pod wrażeniem smaku pizzy. Ostatnio... POZDRAWIAM OBSŁUGĘ 6+ (1) Ludzie, jeśli chcecie dobrze zjeśc idźcie do Ósemki. Dobre jedzenie, dobra... Ola rewelka ;)))))))))))) (1) cztery sery i wiosenna , a do tego sos czosnkowy ... pycha , brawo dla... Kasia Gdyby?! (2) Gdyby wystrój mógł wystarczyć. Niestety w tym przypadku to było zdecydowanie... Zdzisław mieszane uczucia (2) Mam trochę mieszane uczucia odnośnie ósemki. Pizza jak dla mnie świetna.... szymon Promocja po 19.00 to BADZIEW (2) Pizza okropna. Ranty wyrośnięte na 3 cm, 4 plastereczki szynki na całej... Sławek Polecam (1) Ogólnie polecam. Pyszna pizza, chrupiące ciasto. Mniam! W lokalu jest... Kaaam kiedyś to były czasy:) (1) Pizzerię znam już od jakiegoś czasu i kiedyś naprawdę często zamawiałam u... patka Skiniomira - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce! Jedzonko i herbata dobre. Talerze, filiżanki,... Skiniomira lubię to miejsce ;) (1) jestem dość częstym gościem "8", jedzonko jest smaczne, ceny też są ok,... klient ;) super restauracja! (1) Polecam tą fajną restauracyjkę, fajny klimat, obsługa też wporządeczku,... Aneta Warto skorzystać (1) Pizza podana szybko, bogata w składniki. Smaczna. Duży wybór rodzajów... gdańszczanka Pizza (1) Jeśli sztandarowym produktem Pizza Cafe Ósemka zgodnie z nazwą jest pizza to... Olga ... (1) Pizza zawsze była świetna ,ale od jakiegoś miesiąca już nie jest. Powinni... staly klijent Porażka!! (1) Zamówiłam tam dzisiaj pizzę na telefon, nie dość że długo na nią czekałam to... Zniesmaczona://