Pizzeria Leone

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Legionów 72A

Dobra pizza (1) Zamówiona pizza była bardzo smaczna. Przywieziona o wyznaczonej godzinie,... Klient totalnie nie (1) Kiedyś zamawiałam pizze - w 2014 i 2015 roku, zdarzalo sie tez amawiac dania... Monika Do bani (1) Dziś tj. 19.03.2017r zamówiłam pizze ze znajomymi. Pól surowe ciasto,... Zuza
Rozczarowanie (1) Dwa dni temu zamówiłam szaszłyka z ryżem. Mięso suche ryż niepozorny. Ale... Anna super (1) Miejsce godne polecenia, jedzenie dobre obsługa miła, szybka. Jednym słowem... Monika Polecam (1) Nie mam nic do zarzucenia. Zamówiłem pizze i danie obiadowe. Wszystko... klient Magda (2) Dziś zamówiłam danie dnia i dostalam w środku surową pierś i starą marchewkę... Magda Super (1) Zamowilam danie obiadowe. Obsluga jak zwykle swietna. Na dostawe czekalam... Stala klientka POLECAM (1) Wczoraj miałem przyjemność być pierwszy raz klientem Leone na Zaspie .... Zadowolony Masakra, pierwszy i ostatni raz (1) Skusiliśmy się na dwa zestawy obiadowe na dowóz i niestety negatywne opinie... Bartosz Pizzeria Leone - ZASPA (1) Po świetnych doświadczeniach z pizza BROCOLI na ORUNI oraz ORUNI GÓRNEJ,... Aleksander Co to ma być! (1) O nie mili Państwo!! Zamówiłam pizze a dostalam naleśnika z resztkami!!... Monika Masakra (2) Nigdy wiecej...!!na zamowienie czekalam prawie poltorej godz..Pizza dojechala... mała Pizza to poezja! (2) Najlepsza pizza jaką jadłam w całym Gdańsku! Nie oszczędzają na produktach,... Kasia Jedna z najlepszych pizz w Gdańsku (1) Od dłuższego czasu testuję każdą pizzerię w Gdańsku i muszę przyznać, że... Adam Osobiście odradzam i nie polecam!!!! (1) Zamówiłem pizze na telefon, co prawda, szybkość dostawy i obsługa oceniam... Tomasz Słabiutka pizza (1) Zamówiłem tą pizze w niedziele i się strasznie rozczarowałem. Grube, gumowate... Mario pani Brzeźno (1) Dzisiaj zamawiałam placka i musze powiedziec ze tak pysznego nigdzie nie... magda masakra !!! (1) Po kilku latach od ostatniej wizyty wróciłam tam ponownie. Obsługa miła.... klientka Niesmaczne i syf (1) Jak wyżej. Obsługa bardzo sympatyczna i miła, ale jedzenie tragiczne.... Federat