Pizzeria Leone

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Legionów 72A

Mariusz - opinia (1) Zamówiłem pizze na dowóz przy zamawianiu pizzeria potwierdziła czas dostawy... Mariusz Mariusz - opinia (1) Dosyć że wydałem 37 za 2pizze to dostałem je letnie wczoraj chociaż że... Mariusz tragedia! (1) Trzy razy lepsze jedzenie serwują na stacjach benzynowych! Omijać szerokim... mrR
Obiad tragedia (1) Zamowilam obiad Macho z cebulą, dość ze cześć cebuli byla spalona druga część... Joanna Kiedyś było lepiej (1) od powstania Leone duży spadek jakości Jarosław nie polecam (1) Zamówiłem pizzę do domu. Masakra. Ser najtańszy jakaś podróbka. Szynka... niezadowolona Koszmar (1) Zamówiłam pizze, uprzejma Pani powiedziała że czas oczekiwania ok godziny.... N Pozytywnie (1) Zamawiałam nie raz jedzenie z Leone na Zaspie, bardzo smaczne jedzenie,... kobieta Tragedia (1) W dniu 25.11.2017 zamówiłam pierś ze szpinakiem poprostu nie wierzę,że coś... Asia NIE POLECAM (1) Czekaliśmy na pizze ponad 3 godziny... Na dodatek posiłek był bardziej... Anonim Dramat (1) Zamówiona pizza przyszła letnia, składniki były słabej jakości, lekko... Marcin Bardzo smaczna pizza (1) Bardzo smaczna pizza, wybrałem się z rodzinką na niedzielny obiad i mimo... Andrzej Bardzo niedobra pizza (1) W dniu 30.07.2017 zamówiłem w restauracji na Oruni Górnej 3 pizze. Tragedia... Andrzej Pizza tragedia (1) Strasznie się popsuło. Zamówiliśmy pizze dotarła zimna. Ciasto cieniutkie ,... Paulina TRAGEDIA!!! (1) Z przykrościa musze stwierdzic ze zamówienie ktore odebrałam było mowiąc... Iwona Przegięcie (2) Dziś, tj. 19.06.2016, po raz kolejny zamówiłem jedzenie (zestaw macho). Można... Adacho Stanowczo odradzam (1) Zamówiliśmy trzy danie obiadowe, pytając o czas realizacji, który miał... Robert Makarony (1) Zamówiłem makaron.Takiej papki w życiu nie widziałem. Zero smaku, makaron... Wiktor W miarę szybko i bardzo smacznie (1) Zamówiłem jedzenie na telefon obiad i pizze w godzinach szczytu, w miarę... Pan W. Czysto duze porcje i miła obsługa (1) Jedlismy wspolnie z mezem i dziecmi obiad i pizze , miła osłucha swieze... Rodzinka