Pizzeria Leone

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Legionów 72A

TRAGEDIA!!!!!!!!! (1) tak koszmarnej pizzy to ja jeszcze nie jadłam. Nie wiem jak to mozzliwe ze... Natalia coraz gorzej.... (1) Witam Wszystkich, zdecydowałem sie zamiescic ta opinie poniewaz pizze które... Mariusz , Sławek , Agata Brawo!!! (2) Jedząc ostatni kawałk pizzy postanowiłem dodać opinię o pizzy i lokalu.Pan... Marek
Super pizzeria (1) Jestem stałym klientem polecam ten lokal gorąco bardzo dobre jedzenie super... Filip Wielka pizza jest super (1) Pizza o średnicy 50 cm jest strzałem w 10 nareszcie pizzermen z zamilowania... Zdzisław ŚWIETNY LOKAL (1) Byłam kilkakrotnie ze znajomymi. Każdorazowo bardzo miła obsługa. Jedzenie... Magdalena Leone (1) Jedzenie mają dobre, zawsze świeże i smaczne ale kierowcy bardzo czesto... Bart Profesjonalna Pizzeria (1) Nigdy nie mają kłamliwych reklam, które cechują konkurencję; biorąc pod uwagę... mentat Pizzeria Leone (1) Witam! Osobiście naprawdę polecam wszystkim tą pizzerię-pizza hawajska jest... Kosmo NIEKOMPLETNE DOSTAWY! (1) Czesto sie zdarza ze zamowinie jest realizowane tylko w polowie, przewaznie... Buraq ile mozna czekac.. (1) na dostawe... czekalam ok 120 minut :/ inna a jadłeś lasagne? (1) oki, pizza w porządku, kiedyś było gorzej,od dłuższego czasu nie można... zaspa