Pizzeria Leone

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Legionów 72A

Fajna Pizzeria (1) Zamawiam tam dość często jedzenie z dostawą do domu. Mogę polecić to miejsce.... Krzyś Miłe zaskoczenie. (1) Byłem pierwszy raz w tej pizzerii, w sumie przypadkowo z kolegą. Pizza, którą... Maciek Nieświeże jedzenie (1) Z usług Leone korzystam od początku działalności sieci. Po raz pierwszy... Stały (?) kllient
Jedzonko takie jak lubię (1) Ostatnimi czasy było raz dobrze, raz troszkę gorzej. Dziś zamówiłam obiadek -... Madziorex bardzo smacznie i tanio (1) Często zamawiam jedzenie w Leone na Zaspie i zawsze jestem miło obsłużona.... rosa smaczne jedzenie, szybka obsługa, POLECAM! (1) W pizzerii Leone nie tylko smacznie zjesz, ale i zostaniesz profesjonalnie... uwonik To nie byla włoska pizza (1) Witam byllem tak kilka dni temu na pizzy z dziewczyna. Ogolne wrazenie lokalu... krystian Jak dla mnie super (1) Dobre jedzenie, fajna obsługa..:), miłe miejscę, napewno będę częstrzym gościem. Karol Kkiedyś było smacznie (1) Po prostu MASAKRA !!! Byłem z żoną na niedzielnym obiedzie w Leone na Oruni... robi168 Nie polecam tego lokalu. (1) Jestem stałą klientką pizzerii Leone i z przykrością muszę stwierdzić, że... Paulina Ochyda (1) Niepolecem jedzenie które zamówiłem dostałem zimne wszystko został mi... Kamil polecam (1) Rzeczywiście swego czasu zdarzało się, że zamawiane jedzenie było po prostu... od tej chwili stały klient DANIE BIO - TORTILLA MEKSYKAŃSKA (1) Zamawiając Danie Bio spodziewałam się dania niskokalorycznego, raczej... jag Super. (1) Naprawdę polecam. Zamawiamy zawsze ze znajomymi farmerską i jest... sara OBSŁUGA DO BANI (1) Witam, chciałabym aby ten post trafił do właściciela pizzerii Leone, ponieważ... Kama Ściema (3) W dniu 03.06.2011r., telefonicznie zamówiłem zestaw obiadowy. Pani, przez... paragraf22 Wspaniałe miejsce... (2) Pyszne, domowe obiady, duże porcje, pyszna Wegetariana na cienkim cieście,... Emilia Makaron z sosem grzybowym okrutny!!! (1) Nigdy w życiu nie jadłam gorszego makaronu!!!! Sos grzybowy z paczki nawet... Marta SZCZERZE POLECAMY!!! (1) witam! CHCIELIBYŚMY W TYM MIEJSCU PODZIELIĆ SIĘ NASZĄ OPINIĄ O PIZZERII NA... MARZENA, MAREK, MATEUSZ Leone na Oruni 5+, Zaspa-tragedia (2) Przeczytałam kilka powyższych komentarzy na temat Pizzerii Leone, różnią się... x