Pizzeria Leone

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Legionów 72A

masakryczna pizza (2) wszystko zimne bez smaku pizza i zupa pomidorowa tak samo z breja ryzowa. oj... grzesiu Tanie poniedziałki (2) Odradzam wszystkim zamawiania czegokolwiek w poniedziałek w promocji!!! Za... Stały klient Nie polecam (1) Zamówiłyśmy zestawy obiadowe większą grupą i nikt nie był zadowolony.... Ciasteczkowy Potwór
Mi pizza bardzo smakowała (1) Polecam. Pizza bardzo dobra. Jedzenie na czas. Justyna Dobre stare leone (2) Zamówiłem z ciekawości po 2letniej przerwie zachęcony komentarzami, że niby... Szymon Coraz lepiej :)) (1) Ostatnio zamówiłam naleśniki za szpinakiem i były przepyszne! Porcja też... Kamila Bardzo dobra pizza! (1) Zachęcam do wybierania numeru telefonu do tej właśnie pizzerii:) Jedzenie... Aneta POLECAM! (1) Bardzo dobre jedzenie, porcje ogromne (sama całej porcji nie byłam w stanie... Zadowolona klientka Tragedia!!!!! (1) Wczoraj zamowilam Leone Leone... Po prostu nie dalo się tego zjeść ziemiaki... zawiedziona polecam (1) Kiedyś skreśliłem ta pizzerie z moich najczesciej odwiedzanych, ale dzis sie... michał ble (1) Czekalam na zamowienie 1,5 godz. Dostawca przywiozl zimna pizze i jedyne co... gosc PONOWNIE SMACZNIE (1) Pizzeria została odswiezona, co zrobiło na wstępie miłe wrażenie. Jalosc... Monika NIEPOROZUMIENI (1) Pani, która odbiera telefon nie słucha co się do niej mówi, w tym samym... Aleksandra Fajnydziałek (1) Wszystko ok. Skorzystałem nie po raz pierwszy z oferty promocyjnych... Luke coraz gorzej!!!! (1) jestem stałym klientem tego lokalu, polecam nawet znajomym, ale coś padło!!!... ela najlepsza (1) Zamawiam tutaj od dawna. Pizza zawsze jest bardzo smaczna. Widać, że nie... aga Jedzenie się zepsuło !!! (1) Niestety to już nie to leone co kiedyś placek po cygańsku to po prostu dno,... Seba Smaczne jedzinie (1) Bardzo dobre jedzenie, malutki ale przyjemny lokal. Karina Leone na Zaspie? ABSOLUTNIE NIE!!! (2) Wcale nie jestem zadowolona z posiłku, który przywieziono mi do domu nie po... gosijka Polecam! (1) Gorąco polecam tą pizzerię. Miła obsługa, niedługi czas oczekiwania, a pizza... nataszaavery