Robert - ocena (1) Pizza na cieście a'la naleśnik, boki przypalone. Ceny zawyżone w porównaniu... Robert Artem - ocena (2) Słabe jedzenie. Pizza sucha i mdła Artem Kot - ocena (1) Jestem waszym stałym klientem od początku, najpierw na morenie, teraz na... Kot
Mateusz - ocena (1) Świetna neapolitańska pizza. Ładny wystrój. Polecam! Mateusz Marek - ocena (1) Boska nic więcej nic ująć Marek SzM - ocena (1) moja ulubiona pizza w Gdańsku SzM Filip - ocena (1) Najlepsza na Chyloni Filip Barbara - ocena (1) Na wynos to jedna wielka porażka. Niedobre, nie dało się zjeść Barbara Krzysztof - ocena (1) Moja ulubiona pizzernia- do dzisiaj. Do tej pory miła obsługa, smaczne... Krzysztof Grzes - ocena (1) Rewelacja, definitywnie najlepsza w 3city Grzes Agnieszka - ocena (1) Pyszna pizza - wypróbowałam cztery smaki, dania obiadowe też na wypasie, duże... Agnieszka a - ocena (1) DRogo i średno smacznie a Ola - ocena (1) Margherita najlepsza jaką jadłam. Ola MH - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza pizzeria w obrębia Gdańska Południe :) gorąco polecam MH rysiek - ocena (1) porównując z innymi naprawdę smaczna, dodatkowo zawsze miła obsługa i można... rysiek krzysztof - ocena (1) Swietna pizza polecam krzysztof G - ocena (1) Bardzo drogi, cena do jakości 10:3 G Marzena Gala - ocena (1) w końcu coś pysznego i ostrego... Marzena Gala animowy - ocena (1) Polecam bardzo dobre jedzonko. animowy Taryfiarz z Gdańska - ocena (2) Najlepsza hawajska jaka jadłem . Mega polecam Taryfiarz z Gdańska