Angelika - ocena (1) Obsługa miła i sympatyczna. Bardzo smacznie i szybko. Angelika Katarzyna - ocena (1) Bardzo fajny lokal , przemiła obsługa i co najważniejsze jedzenie super Katarzyna Maciej - ocena (1) Właśnie otzymałem dostawę jedzenia Zimny de volaj i zimne frytki Nie poleca Maciej
Varvara Savenkova - ocena (1) były 2 zamówienia, pierwsze w ogóle nie dotarło, w drugim dostali chłodne... Varvara Savenkova Артём - ocena (1) Очень вкусное пицца . Больше всего мне понравилось хавайска с ананасами.... Артём Borys - ocena (1) Одна из самых вкусных пиццерий в Польше Borys Michal - ocena (2) Pizza bardzo smaczna. Ciasto i pozostale skladniki jak najbardziej na wysokim... Michal Ostry - ocena (1) Jedna z najlepszych pizzerii w których ostatnio jadłem. Profesjonalna obsługa... Ostry Andżelika - ocena (2) Najlepsza pizza w trójmieście. Andżelika Z - ocena (2) Bardzo miła obsługa, pyszna pizza, mnóstwo sera Z Krystian - ocena (1) Pyszna, z włoskich produktów. Krystian IDI - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłam!!!! Zawsze tylko u nich biorę. IDI Patrycja - ocena (1) Witam ,po wizycie w restauracji z rodziną jestem bardzo zadowolona.Obsluga... Patrycja Grzechu - ocena (1) Jendna z najlepszych pizzeria@pasta w 3- mieście a napewno w Gdańsku .... Grzechu M - ocena (2) Od lat tu jem i nie mam niczego do zarzucenia, pizza po latach trzyma poziom... M Misiek - ocena (1) Super piza bardzo dobra Misiek Sławomir - ocena (1) Bardz dobra pizza, Sławomir Domi - ocena (1) wysokiej jakości składniki ale spód pizzy przypalony i smakował spalenizną..... Domi Oskar - ocena (1) dawno nie jadłem tak pysznej włoskiej pizzy. Polecam każdemu Oskar Aga - ocena (1) Szybka i bardzo miła obsługa :) pyszne i niedrogie jedzenie :) Aga