Em.L - ocena (1) Jedzonko pyszne w dobrej cenie. Polecam craps kurczak, sałatkę z tuńczykiem Em.L Anna - ocena (1) pizza i burger.. coś pysznego! Bardzo polecam! Produkty wysokiej półki,... Anna Rossum - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Rossum
Oleczka - ocena (1) Moja ulubiona pizza Oleczka Jacek - ocena (1) Super jedzenie i obsługa Jacek klient - ocena (1) Uprzejmi dostawcy, dobre terminy i ceny dowozu, niestety pizza niedobra.... klient Karolina - ocena (1) Bardzo dobra pizza! Świeżo podana do stolika niczym nie odstaje od tej... Karolina Kasia - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku! Kasia Michał - ocena (1) Pyszna pizza wysokiej klasy składniki ciasto chrupiące Mega polecam !! Michał Agnieszka - ocena (1) Najlepsze ciasto! Unikalna receptura. Odwiedzałam wielokrotnie, za każdym... Agnieszka Bożena Kosmala - ocena (1) Pizza przepyszna, super ciasto inne dania wspaniałe. W lokalu przemiła... Bożena Kosmala Wujo - ocena (1) Przepyszna pizza, niebo w gębie .Najlepsza pizza w Trójmieście. Wujo Magda - ocena (1) jedna z najlepszych jakie jadłam ! Magda Greg - ocena (1) Jedzenie jest ok ale obsluga jest bardzo nie mila. Chyba tam sa za kare! Mam... Greg Leonora - ocena (1) Przed lokalem straszny brud i syf . Obsługa nie zbyt miła Nie zachęca to do... Leonora arturrro. - ocena (1) TOP 1 w polsce,polecam arturrro. arturrro. Barbara - ocena (1) Zawsze bardzo dobre jedzenie. Knajpka jest po prostu za mała na tę ilość... Barbara Kasia - ocena (1) Nie polecam. To było nasze ostatnie zamówienie nie dość, że Pani przyjmująca... Kasia Mario - ocena (1) Dobre ciasto, smaczne dodatki, miła obsługa. Tylko tyle i aż tyle. Mario Kermit - ocena (1) zamawiam do pracy parę razy w miesiącu od lat(nastu) moja ulubiona Fabiesco... Kermit