Jasiek - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Jasiek Ala - ocena (1) Najlepsza pizza, pyszne ciasto, wysokiej jakości dodatki Ala K - ocena (1) Pizza,obsługa -wszystko na najwyższym poziomie! K
Agnieszka - ocena (1) Pizza bardzo dobra od wielu lat. Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Najlepsza pizza ! Składniki oryginalne , świeże . Atmosfera równie istnie... Aleksandra Bartek - ocena (1) Jedną z kilku bardzo dobrych pizzerii w Gdyni. Zawsze smaczne jedzenie i... Bartek Artur Elert - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmiescie. Jestem z nimi od początku, nie zwalniają... Artur Elert J.r legrasse - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście ! J.r legrasse ja - ocena (1) cuuuudowna, przepyszna, zwłaszcza truflowaaaaaaaaa ja adrian - ocena (1) Pizza świeża i przepyszna:)) adrian Patryk - ocena (1) Jadłem pizzę w każdej szanowanej pizzerii w Gdyni, zamawiałem na pyszne,... Patryk TK - ocena (1) Przepyszna pizza na cienkim lub grubym cieście. Bardzo dużo składników. Można... TK Anna - ocena (1) 3x tak. Tak za walory smakowe. Tak za czas oczekiwania. Tak za obsługę. Polecam Anna P. - ocena (1) Pizza mnie nie zadowoliła, ale byłam od wrażeniem obsługi pani Sandry. P. Stały klient - ocena (1) Wszystko super, zawsze świeże i pyszne, a właściciele przesympatyczni. Aż... Stały klient EmeL - ocena (1) Bardzo dobra pizza, dobre składniki. Ceny też super EmeL monika - ocena (1) Wspaniałe i kameralne miejsce. Zawsze pyszna pizza i cudowna załoga. Polecam... monika nieznany - ocena (1) jeśli chodzi o pizzę jest bardzo dobra ale obsługa bardzo nie miła gdy z... nieznany Jaroslaw - ocena (1) Zamowilem peperoni.ciasto Ok.ale pizza bez smaku.przekombinowana.nie... Jaroslaw Wioleta - ocena (1) Super miejsce, niesamowita atmosfera, przemiła obsługa w takiej pizzeri... Wioleta