Poczta Polska WER

Magazynowanie

Pruszcz Gdański, Handlowa 4

Bogdan - ocena (1) Ja się pytam po co jest ta firma kurierska jak nie dostarcza przesyłki, tylko... Bogdan Ryszarda - ocena (1) Od kilku dni czekam na 2 przesyłki...na infolini przyjmują zgłoszenie,kurier... Ryszarda Karolina - ocena (1) Kurier nie odbiera, nie odpisuje na SMS a odbija fikcyjne próby doręczenia.... Karolina
Wkurzony_na_pocztę - opinia (1) Każą dzwonić, nie odbierają dokładnie 27 połączeń, wysyłają maila, a jak... Wkurzony_na_pocztę Ania - opinia (1) Niemal dwa tygodnie temu wysłałam list do okolicznej miejscowości i... Ania Aleks - opinia (1) Nie odbieraja telefonu, 2 paczki zginelo, brak jakiegokolwiek kontaktu Aleks Waldemar - opinia (1) Żenada totalna. Od 2 dni Pocztex Pruszcz Gdański nie potrafi dostarczyć... Waldemar Rafał - opinia (1) Codziennie dostaje informacje że paczka zostanie dziś doręczona. Następnie... Rafał Nadawca - opinia (1) 13.07.o godz.9.00 wysłałam paczkę priorytet z lublina do Gdanska do... Nadawca ja - opinia (1) Zaginięcie przesyłki ja klient - opinia (1) Ten oddział to jakiś żart. Dostałam powiadomienie, że przesyłka została... klient Tomek - opinia (1) Kurier wbija nieudane dwie próby doręczenia mimo braku próby wogóle....... Tomek Klaudia - opinia (1) Dostałam powiadomienie, że została do mnie nadana przesyłka, to było miesiąc... Klaudia Jerzy - opinia (1) Przesyłka z Piły awizowana od paru dni informacją, "Dziś doręczymy Twoją... Jerzy Krzysiek - opinia (1) Załamka - paczka z USA, na którą czekałem miesiąc w końcu dotarła do Polski,... Krzysiek Zawiedziona - opinia (1) Dno, dna. SMS we wtorek o treści - dzisiaj dostarczymy twoja paczkę. W celu... Zawiedziona marek - opinia (1) totalny bałagan!!!!! brak kontaktu--telefony nie odbierane przesyłka trzeci... marek Marcin - opinia (1) Paczka z kartą podarunkową wysłana od pracodawcy na mój adres. Siedzę cały... Marcin Klaudia - opinia (1) Nigdy więcej nie skorzystam z usług poczty. Kurier w ogóle nie raczy... Klaudia Adam - opinia (1) Paczka nadana pięć dni temu , Trzy dni temu kurier wysłał info wraz z nr tel... Adam