Poczta Polska WER

Magazynowanie

Pruszcz Gdański, Handlowa 4

Wkur.... - opinia (2) Paczka nadana do Gorzowa niewiadomo dlaczego trafiła do Pruszcza i sobie tam... Wkur.... Leszek - opinia (2) "25 paź 2022, 15:24 Nieudane doręczenie WER Pruszcz Gd." Dowcip polega na... Leszek Wściekła - opinia (1) To jakaś abstrakcja! Moja przesyłka od 27.07.2022 roku (dziś mamy 14.09.2022)... Wściekła
Karol - opinia (1) nie robią odpraw na firmę, każda firma kurierska ma taką usługę jak agencja... Karol Teresa - opinia (1) Teresa. Po raz drugi nie otrzymuje paczki. Od poczatku czerwca jest u was.... Teresa Zajączek wielkanocny - opinia (1) Żenada, przesyłka polecona leży w WER Pruszcz już od 10 dni i nic się z nią... Zajączek wielkanocny aswert - opinia (1) Ponad miesiąc, tyle czasu paczka przeleżała w tym miejscu. Tak się... aswert Emilia - opinia (1) Najgorsze doswiadczenie. Moja mama wysłała paczkę która wylądowała niestety w... Emilia JB Staniec - opinia (1) Zaginiona paczka do Australi, wysłana dwa miesiące temu. Naprawde nic nie... JB Staniec Amelia - opinia (1) Tragedia, czekam na ważną paczkę 2 dzień. Numer do kuriera podany w sms... Amelia Adam Gizowski - opinia (1) Kompletnie jeden telefon kontaktowy , którego godzinami nikt nie odbiera.... Adam Gizowski Klijent - opinia (1) Najgorszy Urząd pocztowy nu 1 w Kościerzynie paczki przytrzymać zamiast... Klijent man958 - opinia (1) dramat- prezent na mikołaja dla dziecka, które czekało i płakało - przyszedł... man958 Karol - opinia (2) Zaginione dwie przesyłki z Niemiec, utknęły w WER na dobre. Brak kontaktu,... Karol Barbara - opinia (2) coś niesamowitego, wysłane dwie paczki do USA tego samego dnia, jedna doszła... Barbara Martyna - opinia (1) Fatalna I karygodna sytuacja. Przesyłka nadana we wrześniu do Kanady, już 2... Martyna Marcel - opinia (1) Paczka wysłana do USA w sierpniu utkwiła w WER. Od trzech miesięcy status się... Marcel Zbigniew - opinia (1) Fatalna firma. Jak nie z tego swiata, nie na dzisiejsze czasy... Zbigniew C Kostjan - opinia (1) Na kuriera czekałem cały dzień. Nie pojawił się. Na stronie śledzenia paczki... C Kostjan Natalia - opinia (2) Mój list polecony priorytetowy z Tajlandii leży u was od 18 września czyli... Natalia