Poczta Polska WER

Magazynowanie

Pruszcz Gdański, Handlowa 4

Marek - opinia (1) nikt nie odbiera połączeń telefonicznych. przesyłka utknęła. Marek Izabela - opinia (9) Moja paczka rzekomo zostala wyslana z Pruszcza Gdanskiego 20 listopada 2020... Izabela Grzegorz, Pruszcz Gdański - opinia (1) Kurier wprowadza w błąd informując, że nie mogę otworzyć paczki przy nim i... Grzegorz, Pruszcz Gdański
Barbara - opinia (5) Moja paczka zostala nadana w dn. 22 lipca 2020 z Polski do USA. Mamy 27... Barbara Jolanta - opinia (1) Kurier wpisuje 2xAwizo mimo iż nie raczył przyjechać pod adres na paczce.... Jolanta Marcin - opinia (1) Każda styczność Pocztą Polską utwierdza mnie w fakcie, że ten relikt PRL'u... Marcin klaudyna! - opinia (1) Jakaś porażka..dzwonie do kuriera bo sąsiad mówił że widział kuriera a mnie... klaudyna! Daniela - opinia (2) Czekam na paczkę, wydana była ogodz. 11:30 jezt godz. 19, gdzie moja paczka??... Daniela Jarosław Nierzwicki - opinia (1) Powinna ocena wynosić od zera do minus pięciu. Ponoć 5go sierpnia dostałem... Jarosław Nierzwicki Wiktoria - opinia (1) Moja paczka od 3 tygodni leży na sortowni i ani drgnęła. Koszmar! Dodzwonić... Wiktoria xxxx - opinia (1) paczka jak miala byc tak jej nie ma - kuriera nie było nikt nie dzwonił a... xxxx Robskyy - opinia (1) Do royal mail dzielą ich lata świetlne Robskyy Osowa - opinia (1) Kurier dostarczający paczki do żabki w Gdańsku Osowej dał do podpisania... Osowa Janusz - opinia (1) Przesyłka nie została dostarczona. Kurier zadzwonił domofonem, odwiedził... Janusz Łukasz - opinia (1) Moja drobna rada dla waszych kurierów, jest taka żeby nauczyli się korzystać... Łukasz Bozena - opinia (1) Byłam wczoraj wieczorem z synem w domu.W śledzeniu paczki widzę próbę... Bozena Patrycja - opinia (1) Nie polecam, brak awiza cały dzien w domu byłam a kurier nie mogła wejść... Patrycja Katarzyna - opinia (1) Co za beznadzieja! Siedzę w domu cały dzień a kurier nawet się nie pojawiając... Katarzyna Leszek - opinia (2) Kurier zamiast dostarczy przesyłkę odwiózł ją do up Straszyn.Gdybym nie... Leszek Do lamusa (1) Niepolecam, poczta to relikt przeszłości bez przyszłości przez jakość swoich... Katarzyna