Poczta Polska WER

Magazynowanie

Pruszcz Gdański, Handlowa 4

Osowa - opinia (1) Kurier dostarczający paczki do żabki w Gdańsku Osowej dał do podpisania... Osowa Janusz - opinia (1) Przesyłka nie została dostarczona. Kurier zadzwonił domofonem, odwiedził... Janusz Łukasz - opinia (1) Moja drobna rada dla waszych kurierów, jest taka żeby nauczyli się korzystać... Łukasz
Bozena - opinia (1) Byłam wczoraj wieczorem z synem w domu.W śledzeniu paczki widzę próbę... Bozena Patrycja - opinia (1) Nie polecam, brak awiza cały dzien w domu byłam a kurier nie mogła wejść... Patrycja Katarzyna - opinia (1) Co za beznadzieja! Siedzę w domu cały dzień a kurier nawet się nie pojawiając... Katarzyna Leszek - opinia (2) Kurier zamiast dostarczy przesyłkę odwiózł ją do up Straszyn.Gdybym nie... Leszek Do lamusa (1) Niepolecam, poczta to relikt przeszłości bez przyszłości przez jakość swoich... Katarzyna Skarga na dostarczanie przesyłek przez kuriera pocztex-u (2) dalsza część mojej opinii !! i dostarczajcie przesyłki zgodnie z umową bo... Henryk Skarga na dostarczanie przesyłek przez kuriera pocztex-u (1) Od 11:15 czekam na paczkę, zmarnowałem połowę dnia i Nie było żadnego kuriera... Henryk