Poczta Polska WER

Magazynowanie

Pruszcz Gdański, Handlowa 4

Andy - opinia (1) Brak możliwości skontaktowania się z kurierem przez cały dzień, a do tego na... Andy Kolejny zawiedziony obywatel - opinia (1) Paczka nadana 6 sierpnia do Australii trzy dni później trafiła do Pruszcza... Kolejny zawiedziony obywatel Filip - opinia (1) Tragedia. Nie chcą wypuścić przesyłki z UK mimo dostarczenia potwierdzeń... Filip
Zawiedziony obywatel - opinia (2) Nadałem paczkę 31 sierpnia do Australii. 3 września ,,wylądowała" w Pruszczy... Zawiedziony obywatel Iwona - opinia (1) Corka wyslala paczke z USA powiedziano jej ze 5 dni , Na poczcie maja... Iwona Beata - opinia (1) Przesylka utknela od marca, czyli juz pol roku tam lezy, nikt nie odbiera,... Beata Izabela - opinia (1) Paczka nadana z UK do Polski. Miała być dostarczona do Bydgoszczy. Utknela w... Izabela Alina - opinia (2) Mm opłaconą przesyłkę do domu tylko ona w ogóle nie dociera do domu tylko do... Alina Marek - opinia (1) nikt nie odbiera połączeń telefonicznych. przesyłka utknęła. Marek Izabela - opinia (9) Moja paczka rzekomo zostala wyslana z Pruszcza Gdanskiego 20 listopada 2020... Izabela Grzegorz, Pruszcz Gdański - opinia (1) Kurier wprowadza w błąd informując, że nie mogę otworzyć paczki przy nim i... Grzegorz, Pruszcz Gdański Barbara - opinia (5) Moja paczka zostala nadana w dn. 22 lipca 2020 z Polski do USA. Mamy 27... Barbara Jolanta - opinia (1) Kurier wpisuje 2xAwizo mimo iż nie raczył przyjechać pod adres na paczce.... Jolanta Marcin - opinia (1) Każda styczność Pocztą Polską utwierdza mnie w fakcie, że ten relikt PRL'u... Marcin klaudyna! - opinia (1) Jakaś porażka..dzwonie do kuriera bo sąsiad mówił że widział kuriera a mnie... klaudyna! Daniela - opinia (2) Czekam na paczkę, wydana była ogodz. 11:30 jezt godz. 19, gdzie moja paczka??... Daniela Jarosław Nierzwicki - opinia (1) Powinna ocena wynosić od zera do minus pięciu. Ponoć 5go sierpnia dostałem... Jarosław Nierzwicki Wiktoria - opinia (1) Moja paczka od 3 tygodni leży na sortowni i ani drgnęła. Koszmar! Dodzwonić... Wiktoria xxxx - opinia (1) paczka jak miala byc tak jej nie ma - kuriera nie było nikt nie dzwonił a... xxxx Robskyy - opinia (1) Do royal mail dzielą ich lata świetlne Robskyy