Podróż z dzieckiem Ryanair

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam lecę z dwójką moich maluchów liniami Ryanair zawsze latałam wizzem Są mamy które leciały tymi liniami jak wygląda dla maluszka 1 rok wyczytałam, że można mieć taką torbę do 5 kg co można zabrać dla dzieci do jedzonka ja będę leciała z roczniakiem i trzylatkiem Za wszelkie rady wielkie dzięki pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Podróż z dzieckiem Ryanair

Interpunkcja boli...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla roczniaka możesz mieć butelkę z mlekiem. My mieliśmy też termos z wodą, nikt się nigdzie nie przyczepił (jak pytali, to mówiłam, że do zrobienia mleka jest nam potrzebny). Otwarte opakowanie z mlekiem też miałam w podręcznym (znaczy się z proszkiem do przygotowania mleka). Słoiczki też można mieć. A dla starszego jak dla dorosłego, obowiązują normalne przepisy. Akurat jeśli chodzi o wnoszone jedzenie, nie zależy to od linii lotniczej, tylko od przepisów na lotniskach. O bagażu nie wiem, taka informacja nie była nam potrzebna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak u większości mamusiek na tym forum...
"mam dziecko wiec nie mam czasu stawiac kropek i przecinkow poto jest forum zeby kazdy mog sie wypowiedziec i prosze sie odczepic"
;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

My lecieliśmy z 3 latkiem mieliśmy kanapki słodycze wode dla małego i nikt sie nie przyczepił tylko zapytali czy to dla dziecka i tyle. każdy z nas miał bagaż podręczny ja torebkę mąż plecak i syn też plecak. Ryanair jest o tyle lepszy od Wizzera, że ma sie wyznaczone miejsca do siedzenia i ludzie nie lecą jak na promocje do sklepu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...