Paweł S - ocena (1) Lekceważące podejście do pacjentów , dyżurny lekarz internista to jakaś... Paweł S Mm - ocena (1) Ponad 30 h spędzonych na Kor! Dezorganizacja, chaos... Kroplówka podana po... Mm Mirosława - ocena (1) Dnia 17 kwietnia 2024 roku w godzinach popołudniowych trafiłam na SOR w... Mirosława
Magda - ocena (1) Sor Gdynia porażką 8 godz czekania na pierwsze badanie krwi a usg po 10 godz... Magda Mariusz Iwanowski - ocena (1) Poniżej zera przywiozło mnie pogotowie przez 4 godziny kontaktu kompletnie... Mariusz Iwanowski Grzegorz - ocena (1) Tragedia. Trafiłem tam przywieziony karetką z ostrym bólem brzucha i... Grzegorz Kinga - ocena (1) Sor w gdyni to jakiś ponury żart. Pełna kompromitacja, znieczulica i co... Kinga KOR-eańczyk - ocena (1) Po wielogodzinnej procedurze kwalifikacji i przyjmowania, wieczorem ulokowano... KOR-eańczyk Jola - ocena (1) Po prostu szok,co personel robi i jak się zachowuje wobec... Jola Pacjent - ocena (1) Zero kompetencji ,brak jakichkolwiek informacji, pacjenci siedzący na... Pacjent e. - ocena (1) Złamałam rękę i trafiłam na SOR w Gdyni. Dostałam znieczulenie, porobili mi... e. Miki - ocena (1) Tragedia strasznie powolni ludzie tam pracują Miki Joanna Prabucka(matka pacjenta) - ocena (1) Jestem matką pacjenta,który przebywał po próbie samobójczej na sali... Joanna Prabucka(matka pacjenta) Wioletta - ocena (1) Bardzo miłe i fachowe podejście do pacjenta. Mieliśmy szczęście bo było mało... Wioletta Mateusz - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla personelu i dla lekarzy za szybkie przyjęcie na... Mateusz tomasz kozłowski - ocena (1) 28-10-2023, 15:47 Dziękuję wszystkim dobrym ludziom za uratowanie mi zdrowia,... tomasz kozłowski Pacjent - ocena (1) Na Sor Gdynia czekałam 9 godzin ze złamaną noga. 3 godziny od rejestracji... Pacjent Zniesmaczony - ocena (1) Niech nikt z Was nigdy nie idzie na KOR do UCK. Bardzo nie przyjemnie ludzie.... Zniesmaczony Małgorzata - opinia (1) SOR ma moce przerobowe na zajęcie się pacjentem tylko kilka godzin, a często... Małgorzata Iwona - opinia (1) Personel z rejestracji do zwolnienie. Jak mozna krzyczec na ludzi i trzaskac... Iwona