Jacek - opinia (1) W zeszłym tygodniu z dzieckiem z temperatura 38,5 9 godzin czekania, wczoraj... Jacek Tomasz - opinia (2) Tragedia !!! przez 5 godzin organizują odwóz 90 letniego pacjenta do domu. Po... Tomasz zawiedziony pacjent - opinia (1) Spędziłam tam 18 godzin z poniedziałku na wtorek 21-22.03.2022 coś okropnego.... zawiedziony pacjent
Pani Genowefa z.córką - opinia (1) Dziękuję za opiekę nad moją mamą podczas krótkiego pobytu na Oddziale... Pani Genowefa z.córką ZH - opinia (1) Jestem tu od wczoraj od godziny 8,30 Teraz jest godz. 00,22 wszystkie... ZH Aagaa - opinia (1) Wczoraj, w niedzielę, wezwaliśmy pogotowie do nieprzytomnego człowieka. Byłam... Aagaa Kuba - opinia (1) Pacjent to przedmiot, grat ...personel zero empatii, zrozumienia,... Kuba Wiktoria - opinia (1) Brak zainteresowania pacjentem. Ludzie potrzebujący pomocy czekają... Wiktoria Stanisława Doszczak, Gdańsk - opinia (1) Od 01.01. 2022 do 02,01.2022 w silnych bólach zostałam przewieziona na... Stanisława Doszczak, Gdańsk Pacjent - opinia (1) Porażka, czas oczekiwania kilkanaście godzin. Niemiły personel na pytania... Pacjent Atina - opinia (2) To jest prawdopodobnie najlepszy sor w Trójmieście, cudowne uzdrowienia są... Atina Piotr Ż - opinia (1) Uraz barku (18 październik) - profesjonalne podejście do tematu , szybka... Piotr Ż Katarzyna - opinia (1) Jednak jest to możliwe, wspaniała opieka, personel bardzo zaangazowany,... Katarzyna Małgorzata M - urlopowiczka z Warszawy - opinia (1) 31.07.2021 r. - Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników... Małgorzata M - urlopowiczka z Wa Krzysztof Ch - opinia (1) Wysoka kultura, dbałość o pacjenta, profesjonalizm. Mógłbym długo wymieniać... Krzysztof Ch Anna K - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować za szybkie i bardzo ciepłe przyjęcie na SOR ! I... Anna K Ewa Hamanowicz - opinia (1) Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników medycznych, pielęgniarzy... Ewa Hamanowicz Waldi - opinia (1) Większego dziadowstwa nie widziałem!!! Jak można prowadzić odział ratunkowy w... Waldi Maria S. - opinia (1) Absolutna tragedia! Teść 88 lat (pacjent kardiologiczny i onkologiczny)... Maria S. Dorota - opinia (1) Nowy sor w Gdyni, nic nie zmienia,to tylko nowy budynek,mnóstwo ludzi... Dorota