Emilia - opinia (1) Serdecznie dziekuje Panu Dr Tarcha za przyjecie mnie i wykonanie zabiegu... Emilia Anna - opinia (1) Miły personel Pani doktor Agata Skierska przemiła opiekuńcze lekarz... Anna Ted - opinia (2) Pogotowie Ratunkowe zabrało mnie w trybie pilnym na SOR w gdyńskim szpitalu .... Ted
Agnieszka Chwazik - opinia (1) Chciałbym bardzo gorąco podziękować całej obsłudze KOR (mój pobyt dnia 11.08... Agnieszka Chwazik A.M. - opinia (1) nie polecam!!!! uciekać!!! Mielismy byc z synem na zabieg stabilizacji kosci... A.M. Beznadzieja (2) Ponad 2 godziny o 3 nad ranem zajęło opatrzenie rozcietego palca u reki.... Jan Jaro Żona pacjenta sor - opinia (1) Jest godzina 23.00. Mąż przywieziony ok . 16 z wypadku samochodowego przez... Żona pacjenta sor Joanna Dobrzańska - opinia (1) Pragnę bardzo podziękować ratownikom medycznym, którzy przyjechali wczoraj... Joanna Dobrzańska Stanisław - opinia (1) Dziękuję i jestem pod wrażeniem. Trafiłem na SOR w imieniny patrona szpitala... Stanisław Alicja - opinia (1) Byłam na Korze wczoraj o godzinie 16.00, wyszłam o godzinie 5.00 kolejnego... Alicja Zgroza (2) Zostałam przyjęta na SOR ze skier. od lek. I kontaktu z temperaturą, bólem... Kasia Beata natka pacjenta - opinia (1) Ogromne podziekowania dla Panow ratownikow medycznych ktorzy w dniu 14.02.220... Beata natka pacjenta M - opinia (1) Byłam dzisiaj z ojcem 77 lat, w ciągu 7 godzin tylko zmierzyli ciśnienie i... M Sylwia M. - opinia (1) Na oddział KOR-u trafiłam 4.02 po godzinie 23 z błędnie rozpoznaną diagnozą... Sylwia M. Barbara Stasica - opinia (1) Otrzymalam pomoc w listopadzie 2019 Barbara Stasica Artur - opinia (1) Nie było tak zle jak to ludziska opowiadaja Artur Z. - opinia (1) Arogancja, brak szacunku do drugiego człowieka i brak profesjonalizmu. Po... Z. stano - opinia (1) tragedia albo tragifarsa!!!82 letnia kobieta ze skierowanie na... stano Teresa - opinia (1) Warunki okropne, duszno - zaduch, smród. Ratownicy i lekarz mili ale to... Teresa Natalia - opinia (1) Po raz kolejny ojciec z rakiem, ze skierowaniem pilnym od onkologa czeka... Natalia