stano - opinia (1) tragedia albo tragifarsa!!!82 letnia kobieta ze skierowanie na... stano Teresa - opinia (1) Warunki okropne, duszno - zaduch, smród. Ratownicy i lekarz mili ale to... Teresa Natalia - opinia (1) Po raz kolejny ojciec z rakiem, ze skierowaniem pilnym od onkologa czeka... Natalia
Sorrrr (2) Witam miałam wczoraj okazję skorzystać z usług sor-u.U mojego taty pomimo... Monisia Iwona - opinia (1) Podziękowanie. Bardzo dziękuję personelowi SOR Szpitala na Zaspie - w... Iwona MASAKRA ! (5) Pani z recepcji powinna być zwolniona za takie chamskie i beszczelne... Klaudia Bartek - opinia (1) Tata przywieziony na SOR przez ZRM z obrzękiem płuc ,zdiagnozowany szybko... Bartek roliwiak - opinia (1) Przywiozlem utykającą żonę na oddział ratunkowy UCK. Zostaliśmy przekierowani... roliwiak Anonim - opinia (1) Moja mama trafila na SOR z podejrzeniem zawału serca. Niestety po 6 godzinach... Anonim Maria - opinia (1) Czekam juz ponad 3 godz na sam opis zjecia rtg reki syna (10 lat). Nie... Maria Agnieszka - opinia (1) SOR działa bardzo słabo i tam trzeba szybko poprawic koordynacje i zmniejszyć... Agnieszka Panna z wikingów - opinia (1) W swoim 30 letnim życiu zdążyło mi się już kilka razy być na sorze w szpitalu... Panna z wikingów Szybko i sprawnie (1) Pierwszy raz byłam na sorze w Gdyni i jestem mile zaskoczona szybką i... Łucja Kleszczyk (1) Wbity kleszcz, zarośnięty, zaspany młody człowiek powiedział, że internista... emeryt SOR chirurgia dziecięca (1) Pojechaliśmy do tego szpitala na SOR dziecięcej chirurgi bo tylko tu... Mama 11 latki Dno dna i 3metry mułu... (2) Godzina 7 wchodzimy na sor. Pusto, czekaja 2 osoby, żona z ogromnym bólem... Konrad zadowolony (1) 23.08.2019 byłem z żoną na KOR , zostaliśmy przyjęci bardzo dobrze , najpierw... cezaryboa Smród (1) Aktualnie czekam na swoją kolej na sorze, jestem cierpliwym człowiekiem i... Pacjent Szok (1) Czekam z 3 latkiem ze złamaną ręką 3 godziny na opis zdjęcia. Na radiologii... Lukasz Tragedia (1) Po co po drugiej stronie ulicy jest Noch? Skoro ludzie mogą tu przyjść i... Ja