Dziękuję (1) Bardzo dziękuję za udzieloną mi pomoc. Cały Zespół SOR-u bardzo... Marcin Podziękowanie (1) Dziękujemy bardzo,lek. konsultującemu Piotrowi Hryniewieckiemu-Fiedorowicz za... agnieszka,bartosz zielińscy sekretariat sor - u Gdynia (1) Bardzo dziekuje pani z Sekretariatu SOR - u: za pomoc, okazana empatie i... Anna Z.
Zachowanie Ratowników (1) W dniu 30 listopada Pogotowie zostało wezwane do mojej córki, która straciła... Mama i Pielęgniarka Pozytywnie (1) Potrzebowałam pilnej konsultacji okulistycznej dla mojej mamy, która jest po... ANNA W końcu ludzkie podejście (1) Długo zwlekałam zanim pojechałam do szpitala, bo obawiałam się opryskliwości... Dm Skandal i paranoja (1) Na zdjęcie RTG trzeba czekać godzinami wzywają pacjenta do gabinetu... Daniel Refleksje po wizycie na SOR w Gdyni. (1) Dnia 4 października otrzymałem skierowanie na SOR od lekarza pierwszego... Ryszard N. Mega pozytywne zaskoczenie / prosty zabieg (2) Czytając inne opinie byłem załamany, że muszę w sobotę jechać na SOR na... Maciek SOR koszmar (1) nigdy więcej. cała noc czekania na to, by ktokolwiek się człowiekiem... m Pacjentka SOR (1) Ten szpital to jakaś masakra. Wczoraj siedziałam na SOR pół dnia. Na wstępie... Agnieszka miła obsługa i w krótki czas oczekiwania (3) Pomimo ,że przyjechałam w niedzielę (święto) ze zwichnięta kostką i chorych... Joanna S. Wielkie podziękowania (1) Wieczorem 15 maja przywiezono mnie karetką na KOR .Przmiła obsługa zaczynając... BASIA ... (1) Przyjechałam na pogotowie, ponieważ męczyły mnie bardzo uciążliwe wymioty.... Agata POPAŻONE DŁONIE (1) W domu niechcący wylał się garnek gotującego się mięsa na dłonie,Pojechałem... Arkadiusz podziękowanie (1) byłam dzisiaj pacjentką SOR-u bardzo fachowa opieka, pierwszy kontakt jak... katarzyna Oddział SOR i sala obserwacji UCk (1) Samo przyjęcie i weryfikacja pacjenta ok..pod względem podejścia i... Pacjent Podziękowania (1) Jak jak czytam większość opinii poniżej to mam wrażenie że chodzi o inny... Wojtek Personel bardzo miły... ale wyraźnie przepracowany (2) Na SORze jestem niestety częstym gościem. Jednego jestem pewna, personel... Jt0509 Podziękowanie za profesjonalne badanie (1) Profesjonalna obsługa, fachowi lekarze i najlepsza diagnostyka chirurgiczna... Mariusz Deja