Bardzo słabo (1) Mają wszystkich w nosie, człowiek chory może rozchorować się jeszcze bardziej! Tomek oczekiwanie na przyjęcie na oddział (1) Teściowa 82l. czekała na przyjęcie do szpitala na zydelku 6 godzin.panie... gwaldek Obsługa SOR Szpital Miejski (2) Bardzo chciałem podziękować za okazaną pomoc oraz pochwalić za profesjonalizm... RG
tragedia (1) trafiłam na dyżur pomoc nocna lekarz nie potrafił zdiagnozować chorobę nie... barbara Brak ludzkiego podejścia (1) Pani w recepcji niemiła, z pretensjami czemu do szpitala się zgłaszamy z... Magda wdzieczny pacjent (1) zostałem przywieziony przez karetke do tego szpitala gdzie od razu udzielono... michał NOCNA I ŚWIĄTECZNA OPIEKA CHORYCH (1) Pytam się kto myślący logicznie przeniósł Pogotowie w Gdyni do Szpitala... Gdynianka Bycie człowiekiem to kara (1) Czekam 5 godzinę z opaska żółta (czas do 120 min) i szybciej człowiek... Bajkał Ochrzan za nie wiadomo co (1) Przyjechałem z mamą na KOR na Smoluchowskiego 17. Mała kolejka, wiadomo,... Wojtek Nie udzielono pomocy (nawet konsultacji) mojej żonie. (1) W dniu 7.10.2017 roku i w dniu następnym mojej żonie dokuczał wyjątkowo silny... wiesiek Należy zamknąć to miejsce!!! (2) Jestem ciekaw po co to miejsce jest otwarte, podświetlone itd. i po co... m.s Ludzie, zmieńcie nastawienie. (1) Nie rozumiem tych niepochlebnych opini w internecie. Na własne oczy widziałam... bluszcz Pomsta do nieba (5) Tak okropnego nieudolnego i niekompetentnego soru nie znam jak na Zaspie... PACIET Super personel (1) Wszystko super od rejestracji po szycie rozcięcia. Mimo iż dojechałem po 7... K. K. . (1) Czas oczekiwania to porazka. 7h-12h żeby zrobić głupie zdjęcie złamania i... Zip Strzeż się tych miejsc (1) Poniżające, uwłaczające godności ludzkiej doświadczenie. Z 8 godz. pobytu... Sorry za SORy Podziekowanie za pomoc i profesjonalizm (1) Potknęłam się i upadłam, uderzając twarzą o krawężnik. Na KOR udałam się... Pacjentka po upadku Tragedia (3) Pacjenta mają w głębokim powtarzaniu. 3h siedzenia by pobrali krew, następnie... Adam Szpitalny Odddział Ratunkowy (1) Nie polecam tego burdelu jakim jest Szpitalny Oddział Ratunkowy... Mieczysław KOR - tragedia (2) spędziłem tam 8 godzin ze zbitym kolanem po to żeby się dowiedzieć ze... spargel1