Mega pozytywne zaskoczenie / prosty zabieg (2) Czytając inne opinie byłem załamany, że muszę w sobotę jechać na SOR na... Maciek SOR koszmar (1) nigdy więcej. cała noc czekania na to, by ktokolwiek się człowiekiem... m Pacjentka SOR (1) Ten szpital to jakaś masakra. Wczoraj siedziałam na SOR pół dnia. Na wstępie... Agnieszka
miła obsługa i w krótki czas oczekiwania (3) Pomimo ,że przyjechałam w niedzielę (święto) ze zwichnięta kostką i chorych... Joanna S. Wielkie podziękowania (1) Wieczorem 15 maja przywiezono mnie karetką na KOR .Przmiła obsługa zaczynając... BASIA ... (1) Przyjechałam na pogotowie, ponieważ męczyły mnie bardzo uciążliwe wymioty.... Agata POPAŻONE DŁONIE (1) W domu niechcący wylał się garnek gotującego się mięsa na dłonie,Pojechałem... Arkadiusz podziękowanie (1) byłam dzisiaj pacjentką SOR-u bardzo fachowa opieka, pierwszy kontakt jak... katarzyna Oddział SOR i sala obserwacji UCk (1) Samo przyjęcie i weryfikacja pacjenta ok..pod względem podejścia i... Pacjent Podziękowania (1) Jak jak czytam większość opinii poniżej to mam wrażenie że chodzi o inny... Wojtek Personel bardzo miły... ale wyraźnie przepracowany (2) Na SORze jestem niestety częstym gościem. Jednego jestem pewna, personel... Jt0509 Podziękowanie za profesjonalne badanie (1) Profesjonalna obsługa, fachowi lekarze i najlepsza diagnostyka chirurgiczna... Mariusz Deja Bardzo słabo (1) Mają wszystkich w nosie, człowiek chory może rozchorować się jeszcze bardziej! Tomek oczekiwanie na przyjęcie na oddział (1) Teściowa 82l. czekała na przyjęcie do szpitala na zydelku 6 godzin.panie... gwaldek Obsługa SOR Szpital Miejski (2) Bardzo chciałem podziękować za okazaną pomoc oraz pochwalić za profesjonalizm... RG tragedia (1) trafiłam na dyżur pomoc nocna lekarz nie potrafił zdiagnozować chorobę nie... barbara Brak ludzkiego podejścia (1) Pani w recepcji niemiła, z pretensjami czemu do szpitala się zgłaszamy z... Magda wdzieczny pacjent (1) zostałem przywieziony przez karetke do tego szpitala gdzie od razu udzielono... michał NOCNA I ŚWIĄTECZNA OPIEKA CHORYCH (1) Pytam się kto myślący logicznie przeniósł Pogotowie w Gdyni do Szpitala... Gdynianka Bycie człowiekiem to kara (1) Czekam 5 godzinę z opaska żółta (czas do 120 min) i szybciej człowiek... Bajkał