julia piątek (1) Julia Piątek - nieuprzejma, odpychająca, obsługuje pacjentów z łaską. Niby... waleria Mama przyjęta z dusznosciami o 16 siedzę na i czekam na lekarza. 22. 05 pan w informacji mega niemily. Tragedia. Lekarzem (1) Mama przyjęta z dusznosciami o 16 siedzę na i czekam na lekarza. 22. 05 pan w... Córka osoby chorej KOR -Pomyłka. (1) 17 stycznia 2017 przywiozłem o godzinie 17 ojca w wieku 88 lat z bólem... Arkadiusz
Tragedia (1) Ocena 1 w skali do 6 to za duzo! Osobe po przeszczepie na immunosupresach... Zly Profesjonalne podejście do pacjenta. (1) Trafiłem z bólami w klatce piersiowej. Zostałem przyjęty sprawnie, nie... XG Ocena personelu sali obserwacyjnej - 1, a właściwie 0 (2) Na Kliniczny Oddział Ratunkowy trafiłam z moim tatą, który przez lekarza... Anna B. kor tragedia nie polecam ludzi mają gdzies (1) tragedia ludzie unikajcie tego wizyta poł roku temu i aktualnie nic sie nie... rafał Czy dyżur całodobowy już nie funkcjonuje? (2) Dzisiaj o 21 odesłano mnie z dzieckiem (prawdopodobnie nagłe zakażenie rany)... Anonim KOR- pobyt 22.11.2016 godz.11.30- 18.00 (1) Bardzo dobrze oceniam pobyt w KOR- UCK. Co prawda w końcówce naczekałam się... Elżbieta Polecam pogotowie gdynia (1) Dzisiaj około 19:50 uratowali mi życie, ledwo mąż mnie dowiózł z atakiem... Danuta brak zainteresowania pacjentka (1) moja mama trafila na kor w akademii w złym stanie,przez 4 godziny nikt się... corka Zadowolony (1) Wczoraj przyjechałem ze skręconą lewą kostką. Oprócz małej uszczypliwości w... Mateusz personel oddziału ratunkowego na 5 (2) oddział ratunkowy okropny. Ciasnota, smród.Warunki fatalne. W tym wszystkim... Maria Zubowicz Oczekiwanie (1) Wraz z przyjacielem pojechaliśmy na sor z pogotowia. Czas oczekiwania z żółta... Przyjaciółka Omijajcie ten SOR (1) Czekałam z mama 80 letnią kobietą z silnymi bólami brzucha 12 godzin. Chyba... Renka 10 godzin czekania (3) O 19.00 przyjechałam na kor z urazem stopy.straszny ból nie do wytrzymania.o... Karina lke.med. Michel Tarcha chirurg (7) Nie polecam nikomu. Zgłosiłem się na pogotowie z problemem intymnym coś mi... Przemek Alex - opinia (1) Pomimo złamania mieli to głęboko... Według nich wszystko było dobrze,zlecił... Alex Czy ktoś w końcu się zajmie tym SOR'em? (1) Moja mama dostała skierowanie do SOR z silnymi bólami głowy i wysokim... Paweł Słów mi szkoda. (1) Szkoda pisać, człowiek przychodzi z mdłościami i bardzo mocnym bólem brzucha... PH