Pomoc na KOR (1) 16-08 br. godz. około 20 przywiozła mnie karetka z silnym krwotokiem z nosa... Stanisława dziękuję za szybką reakcję (1) 14 sierpnia 2017 w godzinach późnowieczornych , na Pogórze skierowano karetkę... mama Wizyta urlopowicza z silnymi bólami brzucha (1) Rzeczowe i uprzejme przyjęcie przez ratownika medycznego, kontakt z... Jakub
Z ostatniej chwili noc z 18 na 19 lipca 2017r (2) Przyszłysmy we trzy z ostrym kaszlem i bolami w klatce piersiowej na KOR,... Przyszła niedoszła pacjentka Zero empatii (1) Pani na wstępnej selekcji nie powinna pracować w zawodzie jesli nie rusza jej... Gall anonim Nic Pani nie jest... (1) Trafiłam na SOR karetką z domu. Ogromny, rozwalający od środka ból głowy. TK... Kobieta Zdecydowane i kompetentne działania, dobry kontakt z pacjentem (1) Zostałem dowieziony przez karetkę na sygnale z Centrum Medycznego przy ul.... Włodzimierz Wójcicki masakra w służbie zdrowia (2) Znieczulica wsród lekarzy , pielęgniarek a najbardziej wkurza to z jaką... jola SOR Zaspa (8) Z uwagi na stan zdrowia pacjentka została przyjęta przez lekarza szybko.... babcia56 Rodzina pacjenta (1) Wdniu 26.06 2017 spotkałam sie z bardzo nie miła obsługa na Sor .Panie bardzo... rodzina pacjenta WITAMY W POLSCE (1) 10 godzin na 3 badania, masakra Lekarze nie dają rady tyle pracować...... Tattoo Pomoc okulisty (1) Zgłosiłem się na SOR 13,06 z mamą która wymagała pomocy okulisty ok.godz.18 .... Mirek Pogotowie Stomatologiczne (1) Około godziny 22:00 udałam się na pogotowie stomatologiczne na Żwirki i... SpuchniętePodniebienie mnniej niż zero (1) To co się dzieje na sorze w Gdyni to jest dramat! Mają pretensję że ktoś im... ja zadowolona pacjentka (1) personel bardzo życzliwy lekarze również.Na wszystkie badania i diagnozę... pacjentka Czy ktoś w końcu się tym zajmie?! (1) Traktowanie ludzi w sorze jak intruzów to tylko jeden z wielu minusów tej... Kasia kompletne ZERO w obsludze (1) Dziecko z cukrzyca musialo czekac 5 godzin na pomoc w poradni chirurgicznej.... Wojtek Do Wymiany na Nowy Lepszy (1) Odwiedziłam w dniu wczorajszym to unikatowe pogotowie pani w okienku ok idę... Xxxx Brak mi Slow Irena Altmark - opinia (1) Pani przyjmująca zgłoszenia telefoniczne w dniu 4.05.2017 koło godziny 21... Irena Altmark Arogancja i niekompetencja (1) KOR tej placowki to jakies żarty. 7 godz. z żółtą opaska i brak reakcji... 7 godz. z żółtą opaska i brak po