Tragedia (1) Trzy godziny z poparzenia dzieckiem i czekamy dalej na chirurga . To tragedia... Iza Porażka (3) 3 miesiące po urodzeniu dziecka dostałam bólu w kręgosłupie, zgięło mnie w... Ania Omijajcie Oddział Ratunkowy w Gdańsku! (1) Zostałem przewieziony na sygnale karetką pogotowia po wypadku samochodowym(... Janusz Różalski
Podziękowanie za opiekę po wypadku samochodowym (1) Serdecznie dziękuję panu chirurgowi, personelowi medycznemu pracującemu 15... Maria Różalska Podziękowanie (1) Chciałam serdecznie podziękować obsłudze karetki Pani Anecie i Panu Patrykowi... Barbara Uciekac jak najdalej (1) Brak mi słów na temat podejścia lelarzy. Czułam ze ratownicy robia co moga by... Moi Rafal (1) Jechałem że szpitala do domu był kierowca i sanitariusze bardzo mili i uprszejmi Rafal Nigdy KOR!!!!!! (1) Trafiłam z wymiotami które miałam od 5 dni co 20 min, wymioty żółcią krwią bo... Anna M sor w wojewódzkim jest super (1) byłam zmuszona być z dzieckiem w poniedziałek na sor-ze, pan w rejestracji... Grazka Geriatria (1) Proponowałabym pójść niektórym lekarzom na odkładaną emeryturę!!! Jak... Magdalena Nieroby. Pieniadze za nic (3) Jako jedyny pacjent czekalem na pania neurolog ktora caly czas byla w... Robert Lekaz idac do pacjenta mowi cytuje".. Kur.. mac.." (3) Właśnie wróciłem z oddziału pojechałem z bólem szczęki i spuchniętą twarzą... Pacjent 04:47 Pogotowie ratunkowe Gdańsk (1) Interwencja karetki pogotowia nr rej. Gd 045gp na zaspie. Zostało dokonane... ŚWIADEK Czas oczekiwania oraz jakosc obsługi pacienta (1) Osoby z obszaru segregacji nieprzyjemne traktujące pacienta jako zło... Angelika Skandal jak traktuję się chorych ludzi na SOR !!!!! (3) Personel to zwykła niedouczona znieczulica , zero empatii dla ludzi... Sylwia Zero empatii (2) Personel szpitala jest opieszały, ma pretensje ze ktos zakłóca ich spokój w... Dos klasyfikacja (2) nie potrafią zakwalifikować pacjenta , osoby z identyczną dolegliwością... zdrowa kobita Paranoja! (1) Człowiek z dolegliwościami przychodzi na SOR traktują go od niechcenia bo... Dawid Cz. Szacunek dla rodziny pacjenta (1) Karetka pogotowia przywiozła moją mame do SOR,gdzie nawet nie otrzymałam... córka pacjentki Podziękowanie (1) Tak jak ogólnie narzeka się na służbę zdrowia to w tym przypadku mogę pisać w... ewa