umieralnia (1) na oddziale ratunkowym traktuje sie ludzi jak bydło, lapiej traktuje sie psy... ewa Bezczelność i brak organizacji (3) Udalem się do SOR w dniu 181212 z delegliwosciami bólu w klatce piersiowej i... Miś miki - opinia (1) Kto normalny z grzybica fiuta, idzie na pogotowie- k**** ludzie od czego... miki
Stacja Pogotowia NIE Ratunkowego (1) Stacja Pogotowia NIE Ratunkowego Henryk Niekompetencja (1) Trafiłem do KORu z prostą sprawą jaką jest uraz kostki. Na wejśiu byłem... Gdańsk kpiny z pacjentow (1) W dniu 12.06.2014 okolo 20 przyjechałam na KOR z synem.ktory mial problem ze... Ego Pełen profesjonalizm i miła atmosfera (1) Trafiłem do KOR w pierwszy dzien Świat Wielkej Nocy. Zostałem szybko i... Zbigniew Mańczyk recepcja (1) Witam chcialam podzielic sie moimi spostrzezeniami na temat sluzby zdrowia na... Iwona Gdynskie pogotowie (1) Dzisiaj rano na prom , byla wzywana karetka do mlodego chlopaka co... diablica48 Romuald Zieleń - opinia (1) Zostałem przywieziony karetką na SOR w dniu 24.03.2014 ok godz 22.00 z... Romuald Zieleń dziękuje (1) Dziękuje zespołowi KOR za zajęcie się mną gdy trafiłam na izbe przyjęc, czas... Alina Riss oczekiwanie na SOR ze skierowaniem na leczenie (1) ojciec został przywieziony na sor 4 lutego koło południa, dzis jest 6... ewka Zadowolona (1) Na początku powiedziano mi, że będę musiała czekać "do skutku" (nawet i 5... Kobieta 4 godziny oczekiwanie (1) czy to nie przesada !!! żeby oczekiwać 4 godziny na lekarza który by mnie... Mariusz w wigilię na pogotowiu (1) Czysto, nowo, na bogato. Wnętrza w szpitalu jak w 5 gwiazdkowym hotelu.... Robert Pacjentka (3) Dnia 7 sierpnia 2011 udałam się wraz z mężem na pogotowie do stomatologa w... Justyna z Gdyni Ostrzegam (1) Zgłoś do moderacji Ostrzegam przed pogotowiem w Gdyni na Zwirki Wigury .... Anna natychmiastowa pomoc-Pani Jolanty / dyspozytorka/ (1) W dniu 1lutego zadzwoniłam do Pogotowia,otrzymałam natychmiastową pomoc od... pacjentka z Zaspy To co się tam dzieje to kpina! (1) Trafiłam z mężem na pogotowie, gdyż w pracy spadł mu pręt na dłoń, zaczęła... Sylwia . (1) Lepiej zdychać pod płotem niż być "leczonym" w tej instytucji.... artur