Romuald Zieleń - opinia (1) Zostałem przywieziony karetką na SOR w dniu 24.03.2014 ok godz 22.00 z... Romuald Zieleń dziękuje (1) Dziękuje zespołowi KOR za zajęcie się mną gdy trafiłam na izbe przyjęc, czas... Alina Riss oczekiwanie na SOR ze skierowaniem na leczenie (1) ojciec został przywieziony na sor 4 lutego koło południa, dzis jest 6... ewka
Zadowolona (1) Na początku powiedziano mi, że będę musiała czekać "do skutku" (nawet i 5... Kobieta 4 godziny oczekiwanie (1) czy to nie przesada !!! żeby oczekiwać 4 godziny na lekarza który by mnie... Mariusz w wigilię na pogotowiu (1) Czysto, nowo, na bogato. Wnętrza w szpitalu jak w 5 gwiazdkowym hotelu.... Robert Pacjentka (3) Dnia 7 sierpnia 2011 udałam się wraz z mężem na pogotowie do stomatologa w... Justyna z Gdyni Ostrzegam (1) Zgłoś do moderacji Ostrzegam przed pogotowiem w Gdyni na Zwirki Wigury .... Anna natychmiastowa pomoc-Pani Jolanty / dyspozytorka/ (1) W dniu 1lutego zadzwoniłam do Pogotowia,otrzymałam natychmiastową pomoc od... pacjentka z Zaspy To co się tam dzieje to kpina! (1) Trafiłam z mężem na pogotowie, gdyż w pracy spadł mu pręt na dłoń, zaczęła... Sylwia . (1) Lepiej zdychać pod płotem niż być "leczonym" w tej instytucji.... artur Pogotowie Gdynia-opinia (15) Dziewczyny czy Wy miałyście też takie nie miłe doświadczenia z ta... domi25 podziekowania (1) Chcialabym bardzo mocno podziękować panią z obsługi SORU,za ich anielską... gość KOR REWELACJA (1) Byłam z synem na oddziale ratunkowym AMG- nie ma porównania z innymi w... EGO lekarz dalekowidz a może jasnowidz (1) Myślę, że szkoda moich pieniędzy na takie leczenie. Wydawanie diagnozy z... Maria POGOTOWIE W SOPOCIE (4) PORAZKA!!!!!!!!!!!!!! Zadzwonilem o godzinie 16:30 na pogotowie, mama traciła... duzy841 Wyjątkowo podły felczer (1) Szukałem rejestracji dla wykonania badań i zapytałem przypadkowo... Ryszard Michał Dudajek - opinia (2) sopockie pogotowie szkoda słów!!!!!!!!!!!! zadzwoniłem na pogotowie o godz.... Michał Dudajek sukces (1) pogotowie ratunkowe w sopocie jes najlepszym pogotowiem w polsce kiedy bez... maks tylko chwalić (1) Przydarzyło mi się trafić tutaj dwukrotnie o róznej porze dnia i roku.Mimo... LLuiza Jaworowska