w wigilię na pogotowiu (1) Czysto, nowo, na bogato. Wnętrza w szpitalu jak w 5 gwiazdkowym hotelu.... Robert Pacjentka (3) Dnia 7 sierpnia 2011 udałam się wraz z mężem na pogotowie do stomatologa w... Justyna z Gdyni Ostrzegam (1) Zgłoś do moderacji Ostrzegam przed pogotowiem w Gdyni na Zwirki Wigury .... Anna
natychmiastowa pomoc-Pani Jolanty / dyspozytorka/ (1) W dniu 1lutego zadzwoniłam do Pogotowia,otrzymałam natychmiastową pomoc od... pacjentka z Zaspy To co się tam dzieje to kpina! (1) Trafiłam z mężem na pogotowie, gdyż w pracy spadł mu pręt na dłoń, zaczęła... Sylwia . (1) Lepiej zdychać pod płotem niż być "leczonym" w tej instytucji.... artur Pogotowie Gdynia-opinia (15) Dziewczyny czy Wy miałyście też takie nie miłe doświadczenia z ta... domi25 podziekowania (1) Chcialabym bardzo mocno podziękować panią z obsługi SORU,za ich anielską... gość KOR REWELACJA (1) Byłam z synem na oddziale ratunkowym AMG- nie ma porównania z innymi w... EGO lekarz dalekowidz a może jasnowidz (1) Myślę, że szkoda moich pieniędzy na takie leczenie. Wydawanie diagnozy z... Maria POGOTOWIE W SOPOCIE (4) PORAZKA!!!!!!!!!!!!!! Zadzwonilem o godzinie 16:30 na pogotowie, mama traciła... duzy841 Wyjątkowo podły felczer (1) Szukałem rejestracji dla wykonania badań i zapytałem przypadkowo... Ryszard Michał Dudajek - opinia (2) sopockie pogotowie szkoda słów!!!!!!!!!!!! zadzwoniłem na pogotowie o godz.... Michał Dudajek sukces (1) pogotowie ratunkowe w sopocie jes najlepszym pogotowiem w polsce kiedy bez... maks tylko chwalić (1) Przydarzyło mi się trafić tutaj dwukrotnie o róznej porze dnia i roku.Mimo... LLuiza Jaworowska TRAGEDIA~!!!! (1) Byłam w nocy oddziale SOR na Zaspie , jestem w 6 mieisącu ciązy i bardzo... abc Odmowa przyjazdu (4) Dyspozytor odmówił przyjazdu do osoby gorączkującej 39,5 stopni iz oznakami... slanow chirurdzy (1) Syn doznał urazu palca u ręki.Udał się na pogotowie, lekarz zalecił tylko... wkurzona matka gratulacje (1) Dwaj kompetentni przemili panowie uratowali mi żonę za co chcę im serdecznie... Henryk Toboła Zdesperowani rodzice (1) Z dnia 26.05.11-27.05.11r.syn po ekstrakcji zęba,dostał krwotoku,przyjechałem... rodzice