Pobyt na KOR w godz popoludniowych. (1) Na KOR zglosilem ok. godz. 16.30 . Pani pielegniarka zreszta bardzo uprzejma... zuk Nord Ambulanse Trasport Medyczny (1) Mój Tata był wieziony przez nich z Danii do Polski ,bardzo dobra opieka... Michał Nord Amulanse - kwintesencja profesjinalizmu (1) o firmie można pisać wyłącznie w samych superlatywach, zarówno w momencie... Iwona
Rzeczowo i szybko! (3) Oni naprawdę ratują życie! Przyszedłem z (wydawałoby się) niewielkim... Zygmunt Masakra omijajcie z daleka na niczym się nie znają!!! (2) Witam 2 lata temu dostałem duszności i nie mogłem oddychac żona zadzwoniła na... Seba Kpina. (1) Kpina, kpina jeszcze raz kpina! Personel medyczny chirurgii powinien przejść... Weronika. Lenie i darmozjady (1) Dzisiaj rano ze zwichniętym stawem łokciowym i opuchniętym do granic... Niezadowolony Autor szok (1) męza zabrala karetka z domu w nocy 11 maja 2015 roku po ataku epilepsji... aneta Totalna porażka..... (2) Pogotowie ratunkowe , pomoc dorazna .......Śmiechu warte :)choć sytuacja nie... taki sobie ja... To sie nadaje do prokuratury (3) Osoba bliska śmierci..traci przytomność,a oni mówią, że nie mają karetek i że... Ja Dotyczy postu opisującego interwencję w Rest Mcdonald\'s Oliwa (1) Czy Zarząd Pogotowia Sopot ma coś do powiedzenia w kwestii opisywanej... Obserwator wypadek komunikacyjny (2) Przybycie godzina 12 zapiski godzina 13 pierwsze badanie po godzinie 17.30,... Ryszard Super pomoc (1) Profesjonaliści i serdeczni ludzie pozdrawiam cały zespół - tata żyje :) A. A Dziękuję (1) Pozdrawiam cały Zespół Pogotowia Pierwszy raz spotkałem się z taką... Kamil skandal! (2) Moją mamę dwa razy karetka przywiozła na SOR do Szpitala Wojewódzkiego z... Karolina Tczew Dziękuję Nord Ambulanse (1) dziękuję bardzo Nord Ambulans za przewiezienie mojej Mamy drogę lotniczą z... Karolina Sowińska żenada (1) Chamstwo,bezsenność,znieczulica.Pani z tzw.sali obserwacyjnej Justyna i... Ania najgorszy szpital w 3MIESCIE (1) Umierania tak nazywany jest ten szpital , babcia mogła dalej żyć gdyby nie... Asia Znieczulica (1) Moja najukochańsza mama odeszła 2.10.2014. W ostatnim czasie w momentach... Małgorzata Bieniecka Dramat. (1) Pomimo dużego doświadczenia i pracy w zawodzie nigdy dotąd nie spotkałem się... Krzysztof