Kamila - ocena (1) KOR to totalne dno , powinni rozwalić te wszystkie państwowe szpitale!!!!. Z... Kamila Oburzony pacjent - ocena (1) Dramat, najpierw czekanie 3 godziny na triaż, później kazali czekać na... Oburzony pacjent Filip Filipowski. - ocena (1) Fachowy i sympatyczny personel. Filip Filipowski.
Waldemar - ocena (1) Dramat! Przyjechałem o 12.00 z urazem ścięgna barku, po trzech... Waldemar Marta - ocena (1) To jest jakaś kpina. Trafiłam dziś rano na SOR w Gdyni z powikłaniami po... Marta Anonimowy - ocena (1) Masakra. Pekł mi zylak na kostce. Czekalem 7 godzin stojac i poszedlem do... Anonimowy Jeszcze chyba patriota - ocena (1) Niczego nie zmieni to co tutaj napisze, sluzba zdrowia juz dawno przestala... Jeszcze chyba patriota Syn - ocena (1) Kompletny brak reakcji chirurgii na zgłaszany problem po 7 godzinach... Syn Anna B - ocena (1) Wróciłam właśnie ze szpitala. Wyszłam odmawiając podpisu, że rezygnuje z... Anna B Lucy - ocena (1) Aby dostać się na oddział w szpitalu , trzeba przejść drogę przez mękę - SOR... Lucy Magda - ocena (1) Dostałam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu, do diagnostyki KORu lub... Magda pacjentka - ocena (1) Brak organizacji , 2 godziny czekania na wypis ., po diagnozie..Fatalne... pacjentka Klaudia M.K. - ocena (1) Od wejścia wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie jak na oddział ratunkowy... Klaudia M.K. Anna Chojnacka - ocena (1) Brak słów niewykwalifikowany personel, brak empatii Anna Chojnacka M. - ocena (1) Omijać z daleka! Przyjmowała mnie młoda chamska lekarka, bez doświadczenia,... M. Załamany - ocena (1) To jest kryminał! Pacjent przysłany przez lekarza z podejrzeniem zakrzepicy... Załamany aura69 - ocena (1) Mama 81lat przywieziona przez pogotowie gdzie Pan Łukasz (ratownik) był... aura69 Dawid - ocena (1) Brak szacunku do kogokolwiek, pani w okienku oddzywa się z pogardą, myśląc że... Dawid Paweł S - ocena (1) Lekceważące podejście do pacjentów , dyżurny lekarz internista to jakaś... Paweł S Mm - ocena (1) Ponad 30 h spędzonych na Kor! Dezorganizacja, chaos... Kroplówka podana po... Mm