MMax - opinia (1) Totalny bałagan!!! Mąż po g.17 trafił na Kor , z powodu silnych dolegliwości... MMax Magdalena Bieniek - opinia (1) Bardzo miły, kompetentny i opanowany personel!!! Byłam meeega zaskoczona po... Magdalena Bieniek Andrii - opinia (1) Byłem z moją dziewczyną, która obawiała się ugryzienia przez kleszcza.... Andrii
Agnieszka - opinia (1) Szok ! Nie mogłam uwierzyć w to ze w takim miejscu tak traktują ludzi które... Agnieszka *"', - opinia (1) Brak słów na brak kultury ratowników. Długo by mówić, mam nadzieję, że nigdy... *"', Michał - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla lekarzy i ratowników za kontakt, za życzliwość,... Michał Grażyna - opinia (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi medycznemu za opiekę. Chcę nadmienić,... Grażyna Rafał - opinia (1) Bardzo miła obsługa na KOR sympatyczne pielęgniarki świetni lekarze jestem... Rafał M. - opinia (1) Totalna porażka. 6 godzin oczekiwania. Nie było tłumu, wręcz przeciwnie. 6... M. Daria - opinia (1) Trafiłam wczoraj. Ogólnie byłam w ogromnym szoku . Wszyscy bardzo kulturalni,... Daria Wdzięczny - opinia (1) Dziś w KOR w strefie segregacji pracuje uśmiechnięty anioł. Wdzięczny zrozpaczona - opinia (1) Kompletny brak organizacji pracy !!!!Od tego powinni wprowadzać zmiany.... zrozpaczona Tomasz - opinia (1) Gościłem na SOR wielokrotnie. Bywa na nich różnie. Natomiast tak opieszałego,... Tomasz Joanna - opinia (1) Bardzo dziękuje P. Jakubowi i Danielowi z SOR'u za okazaną empatię oraz... Joanna Beznadzieja ! - opinia (1) Niebywała ignorancja - na samym SOR jak i opieka po. Przerażające że tak... Beznadzieja ! Janusz - opinia (1) Witam miałem nieprzyjemność tam spędzić czas który zapamiętam na długo.... Janusz Pacjentka Anna - opinia (1) Przyjechałam na KOR z covidem. Czas oczekiwania to dramat, i uzyskanie... Pacjentka Anna Mąż zmarłej na SOR żony - opinia (2) Brak opinii pozytywnych a szczególnie negatywnych nie świadczy o poprawie... Mąż zmarłej na SOR żony Jacek - opinia (1) W zeszłym tygodniu z dzieckiem z temperatura 38,5 9 godzin czekania, wczoraj... Jacek Tomasz - opinia (2) Tragedia !!! przez 5 godzin organizują odwóz 90 letniego pacjenta do domu. Po... Tomasz