Piotr Ż - opinia (1) Uraz barku (18 październik) - profesjonalne podejście do tematu , szybka... Piotr Ż Katarzyna - opinia (1) Jednak jest to możliwe, wspaniała opieka, personel bardzo zaangazowany,... Katarzyna Małgorzata M - urlopowiczka z Warszawy - opinia (1) 31.07.2021 r. - Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników... Małgorzata M - urlopowiczka z Wa
Krzysztof Ch - opinia (1) Wysoka kultura, dbałość o pacjenta, profesjonalizm. Mógłbym długo wymieniać... Krzysztof Ch Anna K - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować za szybkie i bardzo ciepłe przyjęcie na SOR ! I... Anna K Ewa Hamanowicz - opinia (1) Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników medycznych, pielęgniarzy... Ewa Hamanowicz Waldi - opinia (1) Większego dziadowstwa nie widziałem!!! Jak można prowadzić odział ratunkowy w... Waldi Maria S. - opinia (1) Absolutna tragedia! Teść 88 lat (pacjent kardiologiczny i onkologiczny)... Maria S. Dorota - opinia (1) Nowy sor w Gdyni, nic nie zmienia,to tylko nowy budynek,mnóstwo ludzi... Dorota Ewa - opinia (1) Dramat to mało powiedziane!Dodzwonić się na SOR w sprawie pacjenta jest w... Ewa Tomasz - opinia (1) Jest dobrze tylko czas oczekiwania tszeba poprawic Tomasz Anna - opinia (1) Najgorszy sor w gdansku! Czas oczekiwania to żart!! Anna Gal Anonim - opinia (1) SOR można porównać do gry polskiej reprezentacji w piłkę nożną , bez ładu,... Gal Anonim skm155@wp.pl - opinia (1) Tam się jedzie umierać, nie ratować. 22 godziny w pozycji siedzącej. Tyle... skm155@wp.pl Sylwia - opinia (1) Byłam w środę z bólem brzucha .Niestety porażka pani doktor która robiła usg... Sylwia Adam - opinia (1) Chaos, bałagan, brak informacji, niechęć pielęgniarek i lekarzy. Adam Dorota - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc. Po bardzo traumatycznych doświadczeniach z SORu na... Dorota Karolina - opinia (1) Najgorszy oddział na jakim miałam okazję przebywać. Zaczynając od bardzo... Karolina Zniesmaczona - opinia (1) Wstyd że mamy taką służbę zdrowia. Siedzę tu 15 h co trzy h ktoś mnie zawoła... Zniesmaczona Pacjentka - opinia (1) Pacjentka, staruszka z udarem siedziała na krzesełku 15 godzin. Podłączono... Pacjentka