Dno dna i 3metry mułu... (2) Godzina 7 wchodzimy na sor. Pusto, czekaja 2 osoby, żona z ogromnym bólem... Konrad zadowolony (1) 23.08.2019 byłem z żoną na KOR , zostaliśmy przyjęci bardzo dobrze , najpierw... cezaryboa Smród (1) Aktualnie czekam na swoją kolej na sorze, jestem cierpliwym człowiekiem i... Pacjent
Szok (1) Czekam z 3 latkiem ze złamaną ręką 3 godziny na opis zdjęcia. Na radiologii... Lukasz Tragedia (1) Po co po drugiej stronie ulicy jest Noch? Skoro ludzie mogą tu przyjść i... Ja Moja ocena SORu w Gdyni. (3) Pisałem tu wcześniej post, ale okazało się, że nie można dać oceny zero, więc... Wiesław Opinia (1) Wczoraj wieczorem byłam z synkiem na pogotowiu w zw. z obszerną opuchlizną... Justyna Pozytywne zaskoczenie (1) Lekarz rodzinny skierował nas z Tata na SOR z podejrzeniem z zakresu... Kasia Tragedia lepiej nie chorować. (1) Ze skierowaniem do szpitala czekam 6 godzin to w głowie się nie mieści mając... Ews Dziecko 4,5 roku. Złamanie ręki. (1) Dziękuję pracownikom SOR Kopernika, ul. Długie Ogrody (ratownikom i lekarzom)... Ewa B - opinia (2) Dostałam skierowanie na SOR od lekarza pierwszego kontaktu. W rejestracji... B Tragedia (1) Trafiłem z moim dzieckiem na sor po uderzeniu w głowę. Dziecko miało rozcieta... Krzysztof Bardzo dziękuję ! (1) Trafiłam na SOR z ostrym zatruciem i wysoką gorączką. Podczas przyjmowania... zmuller Jestem pod wrażeniem (1) Wczoraj przejęto mnie na KOR z bardzo ciężkimi bólami głowy. Spodziewałam... Ania Dramat! (1) Szkoda przysłowiowego tuszu, by opisać funkcjonowanie SOR-u. Prawdziwy... Anna Odradzam SOR Laryngologiczny i dr Skibickiego (1) Trafiłem z ostrym (potwierdzonym na SOR) zapaleniem zatok i ogromnym bólem... Pacjent SOR Szpitala Wojewódzkie obsługa rejestracji -tragedia (4) Sam KOR jak wszędzie trzeba się naczekać i jak już się trafi do lekarza w... Ala Tragedia (2) Czas oczekiwania na neurologa ponad 6 h. Ludzi na poczekalni do samego... Dorota Renata Prokop - opinia (1) Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojego męża. 8 kwietnia o godzinie 21:07... Renata Prokop szybko, kompetentnie i miło (1) Bardzo dobra opieka na SORze, bardzo mili panowie i panie ratowniczki,... pielęgniarka