Moja ocena SORu w Gdyni. (3) Pisałem tu wcześniej post, ale okazało się, że nie można dać oceny zero, więc... Wiesław Opinia (1) Wczoraj wieczorem byłam z synkiem na pogotowiu w zw. z obszerną opuchlizną... Justyna Pozytywne zaskoczenie (1) Lekarz rodzinny skierował nas z Tata na SOR z podejrzeniem z zakresu... Kasia
Tragedia lepiej nie chorować. (1) Ze skierowaniem do szpitala czekam 6 godzin to w głowie się nie mieści mając... Ews Dziecko 4,5 roku. Złamanie ręki. (1) Dziękuję pracownikom SOR Kopernika, ul. Długie Ogrody (ratownikom i lekarzom)... Ewa B - opinia (2) Dostałam skierowanie na SOR od lekarza pierwszego kontaktu. W rejestracji... B Tragedia (1) Trafiłem z moim dzieckiem na sor po uderzeniu w głowę. Dziecko miało rozcieta... Krzysztof Bardzo dziękuję ! (1) Trafiłam na SOR z ostrym zatruciem i wysoką gorączką. Podczas przyjmowania... zmuller Jestem pod wrażeniem (1) Wczoraj przejęto mnie na KOR z bardzo ciężkimi bólami głowy. Spodziewałam... Ania Dramat! (1) Szkoda przysłowiowego tuszu, by opisać funkcjonowanie SOR-u. Prawdziwy... Anna Odradzam SOR Laryngologiczny i dr Skibickiego (1) Trafiłem z ostrym (potwierdzonym na SOR) zapaleniem zatok i ogromnym bólem... Pacjent SOR Szpitala Wojewódzkie obsługa rejestracji -tragedia (4) Sam KOR jak wszędzie trzeba się naczekać i jak już się trafi do lekarza w... Ala Tragedia (2) Czas oczekiwania na neurologa ponad 6 h. Ludzi na poczekalni do samego... Dorota Renata Prokop - opinia (1) Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojego męża. 8 kwietnia o godzinie 21:07... Renata Prokop szybko, kompetentnie i miło (1) Bardzo dobra opieka na SORze, bardzo mili panowie i panie ratowniczki,... pielęgniarka Wdzięczna (1) Trafilam na Sor, wymioty, biegunka, odwodnienie i goraczka. Jestem pelna... Bardz dobra opieka (1) W niedziele wieczorem z dzieckiem trafiłam na sor. W ciągu 1,5h córka została... Procedury przedłużają przyjęcie przez lekarza (1) jestem mile zaskoczona podejściem lekarzy ,pielęgniarek z oddziału... Danuta Wspaniały lekarz (1) Profesjonalny, niezwykły lekarz, diagnoza bardzo trafna, ale dodatkowo... Halina Grzegorczyk Sor (1) Czekanie na sorze, to jest jedna wielka pomyłka. Lekarze chodzą i znikają na... Iwona