Dobra dyskoteka (1) Naprawdę dobra dyskoteka. Nic dodać nic ująć. Oby tak dalej. Polecam :) Krzysztof Super (1) Super zabawa. Mega muzyka do tańczenia. szeroki asortyment. Warto zrobić... Kazio Godny polecenia (1) Godne polecenia imprezy. My mieliśmy rezerwację, która byla obsłużona... Krzysztof
Polecam (1) Zawsze gdy jestem w Gdyni odwiedzam to miejsce. Zawsze można się świetnie... Maciek Polecam :) (1) Pokład to jeden z moich ulubionych klubów! Świetna muzyka, obsługa i... Kasia Gorąco polecam! (1) Nie ma żadnych negatywów! Cała załoga pozytywnie nastawiona do gości, wystrój... Werka Polecam!! (1) Zachecam do odwiedzin w szczegolnosci osobom ktore tam nigdy nie byly, bo na... Antek Polecam (1) Pokład to jeden z moich ulubionych klubów! Świetna muzyka, obsługa i... Monika Najlepiej!! (1) Mega klub z muzyka dla każdego !! Obsługa rewelacja a drineczki wyśmienite... Ewa Klub Poklad (1) Bardzo fajny klub z najlepsza obsługa. Polecam wszystkim którzy chcieliby... Michał Bardzo fajna obsługa (1) Byłem ostatnio na imprezie razem z cała ekipą, bardzo miła obsługa dziewczyny... Paweł Polecam :) (1) Przemiła i pomocna obsługa, klimat i wystrój taki, że naprawdę można poczuć... Przemek Świetny klub! (1) Super wystrój, który połączony z pysznymi drinkami serwowanymi przez... Dawid NIE POLECAM !!! (2) NIE POLECAM, wysokie ceny i nie mili oraz aroganccy ochroniarze i menedżer,... Izi impreza urodzinowa- 40stka (1) Impreza super,wszyscy byli bardzo zadowoleni, catering rewelacja. Solenizant... Anusia Wspaniały lokal (2) Dawno się tak nie wybawiłem. Poza tym można poznać naprawdę fajne osoby. Nie... Max Polecam!!!! (1) Najlepsze imprezy w Gdyni! Sylwia Super imprezy ! (1) Uwielbiam to miejsce wpadam kiedy tylko obowiązki na to pozwalają! Poza... Adam Bywało lepiej... (1) Kiedyś lubiłam Pokład - za muzykę, miłą obsługę, niepowtarzalny klimat. Po... WiK Klient (1) Witam, Wczoraj wieczorem (tj. 20.12.br.) miałem okazję bawić się w państwa... klient