Mają kapitalne pomysły z perfekcyjną realizacją! (1) Wstępowałam do klubu Pokład na niedzielne imprezy dla dzieci, ze swoją córką,... Ola nuda ta sama nudna muzyka (1) Pan puszczacz muzyki mógłby po tylu latach zmienić muzykę albo chociaz... Piotr beznadziejne (1) Chamskie zachowanie obsługi, duszno i gorąco, kiepska muzyka. Tosia
Czas zmian dla ochroniarzy (2) Klub nawet ok świetna muzyka fajny klimacik ale jak zobaczyłam na własne oczy... obserwatorka Klub przereklamowany!! (4) Co jakis czas :bawiam: sié w klubie Poklad ale wiecej do tego klubu nie pojde... IWONA Święta Tereso, co za prowincja (1) Interesujące miejsce. Doskonała imitacja prowincjonalnych dyskotek z przaśnym... Max Kolonko Nie czułam się bezpiecznie . (1) Miałam ostatnio wątpliwą przyjemność być w tym "klubie" na koncercie. Sam... aik Masakra (7) nie polecam miejsca! Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim, że wywalają... Tomek ŻENADA!!! (3) W ostatnim czasie w klubie Pokład zaszły liczne zmiany, niestety na... Anna naciąganie ludzi (1) jak nie zapłacisz za stolik 100 ziko to wypraszają cie ze stolika!!... natalia Disko (1) A my wczoraj bawiłyśmy się super. Byłyśmy z koleżanką,bawiłyśmy się bardzo... Ann79 Niemiły barman (1) Jestem stała klientką Clubu Pokład w Gdyni, uwielbiam ten club, ale ostatnio... Latino Girl OSOBISCIE POLECAM (1) OSOBISCIE POLECAM WCZORAJ BYLO FAJOWO, PIWKO ZA 6 ZL DLA STUDENTOW :D NOWA... TANCZACA Bardzo bardzo drogi lokal średniej jakości (1) W sobotę wejście kosztuje 20zł/szt więc tłoku nie ma, szatnia płatna... Aleks Może być, ale... (1) Uwaga na pijane hostessy z Jacka Danielsa!! Wczoraj bawiłam się na Pokładzie... Gabrysia Super klub jedyny taki w Gdyni :) (2) Mój ulubiony klub w Gdyni. Barman u góry super ! Na dole już trochę gorzej,... Nanna ....PSEUDO OCHRONA!!!! (3) ochrona po raz kolejny okazala sie halucynacja!!!pomimo malej... szachrajka Fenomen (1) Pokład to fenomen chodzę tam już tyle lat i nie znudził mi się przydało by... Marek Zawadzki Opinia (1) Na Pokładzie czuję się jak wśród ludzi sobie równych, nie czuję dyskomfortu,... Ewa Pokładowe Szaleństwo (1) Pokład to świetny klub, soboty na Pokładzie są rewelacyjne znakomita muzyka... Sylwia